Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Κ. Σημίτη

Μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσία πολιτών, στο νέο κίνημα διαμαρτυρίας έξω από σπίτια πολιτικών, στο σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου την προηγούμενη Πέμπτη με ισχυρή παρουσία δυνάμεων καταστολής των ΜΑΤ, οι πολίτες οργανώνουν μέσω διαδικτύου νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 4 το απόγευμα.




πηγή

5 σχόλια:

  1. na tous paroun oti periousia exoun epipleon tou pothen esxeis1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DEN MPOREI TO DEXI PA...I TOY TSOXATZOPOULOU NA EINAI SHMERA SYMVOULOS TOU PAPANDREOU SE THEMATA METANASTEYSHS!ELEOS! FTANEI PIA,STH FYLAKH ME TOUS PRODOTES THS PATRIDAS MAS!STO TELOS THA GINEI THS LIBYHS MOU FAINETAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και μετά;τέλειωσε η υπόθεση Τσοχατζόπουλος;; ίδρωσε λέτε το αυτί του;η μήπως θα ιδρώσει του Σημίτη;
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο εύκολο θα ήταν, νομίζω, και με καλύτερο αποτέλεσμα αντί να πηγαίνουν άλλοι στα διόδια, άλλοι στα σπίτια των πολιτικών και άλλοι κάπου αλλού να πλακώνονται με τα ΜΑΤ ας πάει ο καθένας μας στην ΕΦΟΡΙΑ που έχει στην περιοχή του.
    ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ την είσοδο της μην αφήνοντας κάποιον να εισέλθει ή να εξέλθει!
    Σταματάμε την κεντρική εισπρακτική μηχανή του κράτους το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ κ.τ.λ.!
    Για 1 2 3 ή όσους μήνες χρειαστεί!(ούτως ή άλλως δουλεία δεν έχουμε)
    Γιατί ο αγρότης να κλείνει τους δρόμους; Βαλε το τρακτέρ σου άνθρωπε μου στην εφορία μέσα!
    Γιατί οι αυτοκινητιστές να κλείνουν τους δρόμους; Τόσες τράπεζες έχουμε! Πάρε τον τράκτορα σου ρε φίλε και βαλε τον πρώτη μούρη!

    …..και αφού το ζόρι τους είναι τα λεφτά ε…..τότε ας τους ΖΟΡΙΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν σε μία χώρα ο κόσμος φτάνει στο σημείο να φωνάζει <> τότε σημαίνει πως κάτι του φταίει η βουλή και για αυτό θέλει να την κάψει.
    Αν νομίζετε οτι όσο έχουμε πρωθυπουργό τον Τζέφρυ και οτι όσο ακόμα ψηφίζουμε τα ίδια κόμματα(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΛΑΟΣ,ΣΥΡΙΖΑ) θα βγούμε ποτέ απο την κρίση κάνετε μέγα σφάλμα.
    Εγώ προσωπικά ντρέπομαι γιατί βλέπω τόσους ανθρώπους να μην διεκδηκούν το σημαντικότερο όλων, την ΕΛΥΕΘΡΙΑ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή