Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με την σημερινή συνέντευξη...

Πέμπτη βράδυ μας ενημερώνουν οτι θελουν να μας πάρουν συνέντευξη για την συλλογή υπογραφών απο την πρωινή εκπομπή του Σαββάτου στο μέγκα....

Αν και δεν εμπιστευόμαστε τους δημοσιογράφους πήγαμε γιατι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ήταν η ευκαιρία μας να ακουστούμε
και εκτός διαδικτύου. Να ακουστουμε όλοι εμείς οι 7.989 .... και οσοι συνεχίζουν ακόμα να μας στέλνουν υπογραφές πλέον σε 'χαρτί'.
Εμάς που τόσο καιρό μας αγνοουν επιδεικτικά όλοι, υπουργοί, πρόεδροι, δημοσιογραφοι και και και και....
Άλλωστε επρεπε να παμε. Το χρωσταγαμε σε οσους μας βοήθησαν απο την αρχή της προσπάθειας αυτής και πίστεψαν οτι όλοι μαζί μπορούμε.

Ξεκίνησα λοιπόν απο το σπιτι μου στις 6 το πρωι.. θα συναντιόμουν με τον Μπιμπή έξω απο το στούντιο του μεγκα στη μεσογείων οπως και εγινε. 7 και 20 ήμασταν εκει.
Μπαίνοντας στο κτίριο λέμε στον φύλακα οτι μας περιμένουν Σιαρλή Βασιλική και Κώστας Μπιμπής. Μας είπε να καθήσουμε και οτι κάποιος θα έρθει.. Όντως μετά απο 10 λεπτά ενα χαμογελαστό κορίτσι μας πλησιάζει, ήταν η δημοσιογράφος της εκπομπής της εξηγούμε πολυ περιληπτικά πως ξεκινησε αυτή η κίνηση λέγοντάς μας 'εσεις κυρια Σιαρλή θα μας πειτε τι έγινε την ημέρα της κατάθεσης και θα περάσουμε στον κυριο Μπιμπή να μας μιλήσει για τον σκοπό της κίνησης'.

Εξηγώ λοιπόν στον δημοσιογράφο που με ρώτησε για την ημέρα της κατάθεσης οτι παρόλο που γνώριζαν πως θα ήμασταν εκει στις 3/11/2010 για την κατάθεση του αιτήματος κανεις δεν μας δέχτηκε και κανεις δεν ασχολήθηκε μαζί μας πέρα απο την γραμματεία της βουλής όπου παρέλαβε τον φάκελο με τις υπογραφες και μας έδωσε τον αριθμό πρωτοκόλλου.. μόνο μάθαμε οτι απαγορευεται να είμαστε στο πεζοδρομιο του προεδρικού μεγάρου, απαγορεύεται να ακούμπαμε στους τοίχους της βουλής και οτι έπρεπε να ειχαμε αρκετή αστυνομία να μας συνοδεύει...Ο δημοσιογράφος απόρησε με αυτή τους τη στάση. Γιατί δεν μας δέχτηκε κανείς; γιατί δεν μας άφηναν στο πεζοδρόμιο του μεγάρου; γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί μας;; του φάνηκε παράξενο... εμάς όμως δεν μας φάνηκε καθόλου παράξενο γιατί έτσι αντιμέτωπιζεται ενας πολίτης πλέον σε αυτή τη χώρα και αυτο θέλουμε να αλλάξουμε..

O Κώστας πήρε φόρα και πρόλαβε να πει αρκετά!!!! Μίλησε για όλους εμάς τους 7.989 και για ένα μεγάλο.... πολύ μεγάλο ποσοστό των ελλήνων πολιτών που συμφωνεί με το δίκαιο αυτό αίτημα και θέλει να σταματήσει πλέον η ατιμωρισία.......

Για το ισονομία για όλους.

3 σχόλια:

  1. Όλοι εμείς,που ψάχνουμε απεγνωσμένα να αναπνεύσουμε τον αέρα του δικαίου και της ισονομίας, σας ευχαριστούμε από καρδιάς και θα είμαστε μαζί σας μέχρι την τελική δικαίωση!Είμαστε κἀμποσοι εδώ ,πίσω απ αυτήν την IP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γερά παιδιάααααα .
    Οπως και νάναι τούτη η γη , ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ !!!
    Ο ςΎΝΤΡΟΦΟς kastorios korniliadis

    ΑπάντησηΔιαγραφή