Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Απελύθη από την ΝΕΤ ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Απελύθη από τη ΝΕΤ ο γνωστός έντιμος δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης που παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.
Ένα ακόμη θύμα της πολιτικής μισαλλοδοξίας του ΠΑΣΟΚ στην φασιστική νοοτροπία της επιβολής ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ!!!
ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΑΛΥΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ .... ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ!




Ολος ο κοσμος που τον εχει παρακολουθησει, εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή του για την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΑΣΧΕΤΟ;
Πάγκαλος:«Δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ ο... Κ. Αρβανίτης»!
«Δημοσιογράφο του… ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε τον Κώστα Αρβανίτη,παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ,ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ Πάγκαλος μιλώντας στο...υπουργικό συμβούλιο:
«Θα ήθελα κάποια στιγμή να επισκεφτώ την Ελλάδα που παρουσιάζει κάθε πρωί ο δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ στην κρατική τηλεόραση!»
είπε χαρακτηριστικά με τεράστια δόση ειρωνείας...
Βεβαια, απο οσο ολοι γνωριζουν ο Κωστας Αρβανιτης παντα υποστηριζε το ΚΚΕ και οχι τον ΣΥΡΙΖΑ. Παντοτε τον χαρακτηριζε η ευγενεια, η αλληλεγγυη προς τους ανθρωπους και την ανθρωπινη αξιοπρεπεια, και ποτε δεν καταδεχτηκε να σκυψει το κεφαλι και να γινει ενα ακομη παπαγαλακι του συστηματος, ενας ακομα ρουφιανος δημοσιοκαφρος.

από την επικοινωνία

16 σχόλια:

  1. Για να τα γραφετε κατι ξερετε παραπανω απο εμας, εμενα προσωπικα το μονο που με ενοχλουσε βλεποντας την εκπομπη του τα πρωινα ειναι που μου εβγαζε..λιγη βλακεια...συγνωμη κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σήμερα έπαιζε πάντως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σημερα ηταν κανονικα να ελεγχετε λιγο τις πληροφοριες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ.Κυριε ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΝΙΩΘΩ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑ.ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΑ.ΕΧΟΥΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.Στην ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟΣΟ Α-ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ.ΤΑΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΤΕΡΑ...ΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ...ΜΕ ΤΟ ΦΑΛΚΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.,ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΤΩΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΙΜΙΑ.
    ΥΓ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ...!Π.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.ΟΧΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τον καυμενο αριστερουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεωργιαδης Γιάννης30 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:21 π.μ.

    Δέν ξέρω άν ο ΚΥΡΙΟΣ Αρβανίτης ανοίκει σε κάποιο κόμμα αλλα σίγουρα ήταν η μόνη ψύχραιμη και αντικειμενική φωνή στην πρωινή ζώνη ενημέρωσης.Οσο για εσένα που ειρωνικά λες αγαπητέ φίλε και συμπατριώτη μου "τον καημένο αριστερούλη" αν νομίζεις οτι η αντιμετόπιση της εξουσίας στην ενημέρωση πρέπει να είναι η απόλυση και όχι η αντμετόπισή της με επιχειρήματα και πειθώ, μάθε οτι η ενημέρωση (η πραγματική ενημέρωση και όχι αυτή τύπου MEGA) είναι παιδί της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και όταν μια μάνα αντιμετοπίζει έτσι τα παιδιά της δεν είναι μάνα αλλά Μύδια. Δεν ξέρω βέβαια αν είσαι εσύ γονέας παιδιού αλλα αν είσαι να εύχεσαι ΟΤΑΝ το παιδί σου σε σχολιάσει ή σε αμφισβητίσει να μήν σε απολύσει αυτό γιατί εσύ δεν θα μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα σταματησω να παρακολουθω και την νετ. ΛΥΠΑΜΑΙ.ΦΩΤΕΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευω συμφωνουν με την φωτεινη παρα πολλοι.Θα ηθελα να ηξερα με τι τροπο θα ειχα νεα του γιατι πιστευω σαν και εμενα θα εχει πολλους κρυφους φιλους που δεν γνωριζει και ο ιδιος.Πιστευω οτι μια εικονα χιλιες λεξεις,και θα επρεπε να ανακοινωθει ο λογος και εκεινοι που πηραν την αποφαση,να ντρεπονται αν μη τι αλλο οταν κανουν δημοσια εμφανιση.ΛΟΥΚΑΣ

      Διαγραφή
  8. Απαράδεκτη απόλυση ενός καλού δημοσιογράφου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην στεναχωριεστε βρε παιδια !
    Τωρα θα παρακολουθουμε την Μελετη,τον Παπαδακη, και τον Καμπουρακη-Οικονομεα !
    Κριμα και ντροπη για την καταπτηστη αποφαση απολυσης του πιο σοβαρου δημοσιογραφου της συγκεκριμενης ζωνης.
    Μηπως εχουμε μεγαλη ευθυνη για την σαπιλα που παρ'ολα ΟΣΑ εξακολουθει να μας περιβαλει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με μεγαλη επληξη πληροφορηθηκα την απολυση του εγκριτου και πολυ αξιολογου δημοσιογραφου κ.Κωστα Αρβανιτη.Το γεγονος αυτο μου προκαλει θλίψη και οργη. Απο σημερα η πρωινη ζωνη ενημερωσης της ΝΕΤ ειναι παρελθον. Κυριακη Ραφηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από τον Κώστα Αρβανίτη έμεινε η αξιοπρέπεια.Έτσι για να νοιώθουμε ότι υπάρχουν ακόμα και τέτοιοι άνθρωποι σε μια Ελλάδα του σήμερα.
    Κύριε Αρβανίτη να είσαστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυριε Αρβανιτη να ειστε καλα.Αυτοι που αισθανοντε τι συμβαινει στην πατριδα μας και μεσα στις ψυχες μας ειναι παντα κοντα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χριστόφορος Παλαμίδης20 Ιανουαρίου 2012 στις 12:47 μ.μ.

    Ο Κώστας Αρβανίτης παρουσίαζε άψογα την πρωϊνή εκπομπή στη ΝΕΤ. Θεωρώ ότι ήταν αμερόληπτος και σίγουρα καθαρός. Πήγε να βγάλει τη ΝΕΤ από τη μιζέρια και η εκπομπή του έδινε την εντύπωση ότι στο κρατικό αυτό κανάλι εκφράζονται όλες οι απόψεις.Μου άρεσε και αυτές τις μέρες που δεν τον έβλεπα το γύριζα στο ΣΚΑΥ. Σήμερα έμαθα ότι τον απέλυσαν. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. isastan i foni mas!o logos pou den iste pia eki ine gia na min tin akoune!

    ΑπάντησηΔιαγραφή