Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;

Στον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ θα είναι αφιερωμένη η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου « ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, θα ακουστούν κυρίως έργα του Μίκη που έγραψε την εποχή του αντιδικτατορικού αγώνα και έως εδώ μια χαρά.

Ρίχνοντας όμως μια ματιά στα τρέιλερ της εκπομπής είναι δύσκολο να μην διακρίνεις δύο πολιτικά παχύδερμα, που χρόνια τώρα υπήρξαν υψηλόβαθμα μέλη κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που ξεπούλησαν τα όνειρα και τα συνθήματα της γενιάς του αντιδικτατορικού αγώνα και της γενιάς του Πολυτεχνείου για Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία. Αυτά τα παχύδερμα Θεόδωρος Πάγκαλος, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Λιάνης και το αριστερό άλλοθι του Θατσερικού ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης, καταβρόχθιζαν τα καλούδια του οικοδεσπότη της εκπομπής και τραγουδούσαν τα τραγούδια του αγώνα εμφανώς συγκινημένοι, το γιατί δεν το ξέρω, ίσως να θυμήθηκαν τα πρώτα τους βήματα ως πλασιέ ονείρων, ίσως να συγκινήθηκαν αναπολώντας την SIEMENS, ίσως, ίσως ποιος να ξέρει.
Αυτό που ξέρω είναι ότι ο κ Σπύρος Παπαδόπουλος υπέπεσε σε αντιαθλητικό φάουλ. Ακούσιο ή εκούσιο δεν ξέρω, αλλά χάθηκαν τόσοι έντιμοι αγωνιστές να φωνάξεις; Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι κ. Παπαδόπουλε; Εκτός αν ξεπληρώνεις γραμμάτια…
http://tvradio.ert.gr/details.asp?pid=3237672&chid=9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου