Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Καμπανάκι Γιούνγκερ για ελληνική οικονομία αλλά και νέα πρόσθετα μέτρα…

Λίγες  ώρες μετά την κάλπη του πρώτου γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών ο Ζ. Κλωντ Γιούνγκερ κρούει το καμπανάκι του κινδύνου για την ελληνική οικονομία, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει αυτό που δεν τολμά η ελληνική κυβέρνηση να πει : ότι ενδεχομένως να υπάρχει ανάγκη για νέα μέτρα.

«Το αυστηρό πρόγραμμα που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση είναι αξιόπιστο» σημειώνει ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αλλά δεν παραλείπει να τονίσει την «ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων». 

Μιλώντας στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τόνισε ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς οι ελληνικές αρχές είναι αποφασισμένες να σεβαστούν τους δημοσιονομικούς στόχους που θέτει το πρόγραμμα σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας». 
Αφού επισήμανε όμως την ύφεση της ελληνικής οικονομίας για το 2010, τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει πρόσθετα μέτρα για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, ενώ παράλληλα θα πρέπει να επιμείνει στην προώθηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.


από το POLITICSNEW 

1 σχόλιο:

  1. Όσο υπάρχει η τ΄ρύπα στην Υγεία, η φοροδιαφυγή, τα κλειστά επαγγέλματα και η γραφειοκρατεία, αυτή η χώρα θα κολυμπάει με βαρίδια στα πόδια της.

    Όσο η αποχή από την ψήφο μεγαλώνει, τα δαρίδια βαραίνουν όλο και περισσότερο, μέχρι να βουλιάξουμε όλοι μαζί! Ας σταματήσουμε να σκάβουμε το λάκκο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή