Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Επείγον : Acronym 69 Βάφτισε ΕΣΥ το νέο κόμμα της Ντόρας !

Εκφράζοντας την αγωνία της λαϊκή βάσης που θα αποτελέσει το αυριανό στήριγμα του πολιτικού σχηματισμού που θα ανακοινωθεί στις 21 Νοεμβρίου από την  Ντόρα Μπακογιάνη και έχοντας πάρει όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα, όπως μεταλαβιά  “κάβα Μπουτάρι” ευλογημένη από  τον φιλάσπλαχνο Άνθημο, μαγικά ξόρκια για τη φαλάκρα, ασφάλεια ζωής στην ΑΣΠΙΔΑ, δήλωση δωρητή οργάνων και αίτηση για τη Λεγεώνα των Ξένων, προκηρύσσω σήμερα επίσημα την έναρξη του project “Acronym 69“, της ανοιχτής δημόσιας διαδικασίας για την επιλογή της ονομασίας του νέου κόμματος.

Πολίτη η χώρα σε χρειάζεται ! Η Πατρίς κινδυνεύει ! Είναι η κατάλληλη στιγμή για την Ντόρα !
Ντόρα Τώρα !
Στήριξε τώρα την νεολαιίστικη αμεσοδημοκρατική, ελευθεριακή, αντικαπιταλιστική νεοσοσιαλιστική πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη, πες επιτέλους όχι στα “τζάκια” και την οικογενειοκρατία, έλα μαζί μας να σπάσουμε την φαυλοκρατία, με φρέσκες ιδέες και νέα πρόσωπα, ΕΜΕΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ !
Η διαδικασία είναι απλή : Πρότεινε ΕΣΥ το καλύτερο και ποιο ευφάνταστο αρκτικόλεξο και πού ξέρεις μπορεί να είσαι ο τυχερός  “Νονός” (και κουμπάρος του Μητσοτακέικου). Τα αρκτικόλεξα θα πρέπει να περιλαμβάνουν λέξεις και έννοιες που θα αντιπροσωπεύουν όσο το δυνατό καλύτερα τις ιδέες και τις αρχές του νέου πολιτικού σχηματισμού  (πχ Ανάλγητη ΠΟλιτική Συμμορία  Ταμειακής Αποκατάστασης Σεσημασμένων Υπερκομματικών Απατεώνων -  “Α.ΠΟ.Σ.Τ.Α.Σ.Υ.Α.“)
Η καλύτερη πρόταση θα βραβευτεί με :  ένα ΄γούρι – “κοκαλάκι της νυχτερίδας”, ένα κομποσκοίνι στο μέγεθος του λαιμού του Πάγκαλου, ένα σιντί με τα καλύτερα τραγούδια του Τέρρυ Χρυσού, ένα ψυγείο Siemens με ιδιόχειρη υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη και μια τριήμερη εκδρομή στο στοιχειωμένο κάστρο του Επίτιμου (περιλαμβάνεται η διαμονή σας σε διπλό φέρετρο, η διατροφή του Επίτιμου και ληγμένο αντιλυσσικό εμβόλιο – Προσοχή ! η επιστροφή δεν προβλέπεται).
Ο διαγωνισμός ξεκινά από τώρα Καλή Τύχη (θα σας χρειαστεί)
ΥΓ. Δεν αναλαμβάνουμε ουδεμία ευθύνη για “ατυχήματα” που μπορεί να συμβούν σε όσους αρνηθούν να συμμετάσχουν ελεύθερα  και αβίαστα στον διαγωνισμό, σας υπενθυμίζουμε πως ο Επίτιμος δήλωσε πως η αποχή είναι απαράδεκτη πράξη.
Last UPDATE  16 :59
Ο χρήστης setinguniverse είχε ένα τραγικό ατύχημα, τα γεννητικά του όργανα πιάστηκαν στην συρόμενη πόρτα του metro με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί πολύ σοβαρά, ο χρήστης jack you βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα απο κεραυνό που δέχτηκε στην τουαλέτα της οικίας της, ο χρήστης baphos blikiblock αγνοείται μετά από ξαφνικό ανεμοστρόβιλο που εκδηλώθηκε λόγω υπερβολικών στροφών του ανεμιστήρα του pc του, σύμφωνα με πληροφορίες εθεάθη τελευταία φορά πάνω από μια λίμνη με πιράνχας.  Μυστηριωδώς όλα τα θύματα απείχαν από την πρωτοβουλία Acronym 69 και αρνήθηκαν να καταθέσουν ιδέες……

Mind the Gap

από τους σχολιαστές χωρίς σύνορα

1 σχόλιο:

  1. Ονόματα από τα σχόλια της πηγής...
    1.Φ.Α.Γ.Α.Ν.Α.

    Φίλοι που Αγωνίζονται Για να τ’ Αρπάξει η Ντόρα Αβέρτα!

    ...2.ΠΑΤΡΙΣ

    Πραγματικά Ανανεωτική Τσικουδιά Ριζοσπαστικών Ιεροκάπηλων Σαμιαμιδιών

    3.Α.ΓΑ.ΜΗ
    Αντε ΓΑ ΜΗτσοτάκαινα

    4.Πανελλήνιο Ρεύμα Ωμής Καπιταλιστικής Τυραννίας, Ιδανικό για Κυβέρνηση Οικουμενική-Σφίξαν Οι Κώλοι (Π.Ρ.Ω.Κ.Τ.Ι.Κ.Ο.-Σ.Ο.Κ.)

    5.Κάντε χώρο για την Γ.Κ.Α.Ν.Τ.Ε.Μ.Α. Κ.Ο.Ρ.Η.!!!

    Γλοιώδης
    Καρεκλοαναζητούσα
    Ανεπάγγελτη
    Νταβαντζοεκπαιδευόμενη
    Τηλεορασόπληκτης
    Επικοινωνιακής
    Μπούρδας
    Αναίσχυντος

    Καρπός
    Οικογενοκρατορικής
    Ρηχής
    Ηγεμονιομανίας.

    6.Δημοκρατικό Ριζοσπαστικό Ανανεωτικό Κίνημα Ολικής Υπαρξιακής Λοβοτόμησης Αστών
    Δ.Ρ.Α.Κ.Ο.Υ.Λ.Α.
    (η κορη του)

    7.Συρφετός
    ΚΑλοβαλμένων
    ΤΟμαριών
    Σοβαρής
    Οικογένειας
    Γερμανοτσολιάδων
    Ομοϊδεατών

    Σ.ΚΑ.ΤΟ.Σ.Ο.Γ.Ο

    8.Ν.Τ.Ο.Ρ.Α.Σ.
    Νέα Τρομοκρατία Οικογενειακή Ρανταπλάν Αεράτων Σαλτιμπάγκων

    δοκίμασε και εσύ , μπορείς :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή