Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ NOTIAΣ ΕΛΛΑΔΑΣ “ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ”: ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ -Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ. Αν υπάρχει Κράτος, ας επέμβει ένας εισαγγελέας με @@χίδι@ …

Θα ξεκινησω με τον περιβόητο σκοπό της εταιρειας και του τοσο “φιλευσπλαχνου” εργοδοτη:
“Η Γ.ΣΑΒΟΙΔΑΚΗΣ ΑΕ έχει δώσει μεγάλη βάση στο κομμάτι που λέγεται άνθρωπος καθώς πιστεύω της εταιρείας είναι ότι μόνο ο άνθρωπος μπορεί να συμβάλλει αρκετά έτσι ώστε να οδηγήσει μια εταιρεία στην επιτυχία ή στην αποτυχία αντίστοιχα. 

Γι’αυτόν το λόγο η Γ.ΣΑΒΟΙΔΑΚΗΣ ΑΕ δεν επαναπαύεται και συνεχώς φροντίζει να είναι κοντά στους ανθρώπους της(πελάτες και εργαζόμενους), έτσι ώστε να είναι σε θέση να μπορεί ν’ ακούσει και ν’ αξιολογήσει κατάλληλα οποιαδήποτε παράπονο, πρόταση που μπορεί να υπάρχει. Η Γ.ΣΑΒΟΙΔΑΚΗΣ ΑΕ μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μια μεγάλη οικογένεια όπου κύρια ευθύνη της είναι ο σεβασμός και η προστασία των παιδιών της, στην συγκεκριμένη περίπτωση των καταναλωτών της και του προσωπικού που απασχολεί.Ενδιαφέρεται και φροντίζει έτσι ώστε τόσο οι εξωτερικοί όσο και οι εσωτερικοί άνθρωποί της -εννοώντας  καταναλωτές και εργαζόμενους – να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι καθώς  τα πιστεύω της εταιρείας είναι ότι “το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο.” (α ρε εργοδοτες με τις γλυωδίες σας και  το δηθεν ενδιαφερον σας, θεατρινοι της καρπαζιας που πρεπει καποιος να ειναι πολυ χαμηλης νοημοσυνης για να μην παρει χαμπαρι οτι το μονο που σας ενδιαφερει ειναι το πως θα ικανοποιησετε την ματαιδοξια κ την απληστια σας!!!!)
ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ “ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ” ΓΙΑ  … ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ  ΧΑΝΟΥΣ !!!

Στο ονομα της οικονομικης κρισης τα γερακια εβγαλαν αμεσως τα νυχια τους για να κατακρεουργισουν τους εργαζομενους και  να μεγαλωσουν τις αυτοκρατοριες τους. Καταφεραν μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα με τις ευλογιες της κυβερνησης να κατασπαραξουν την μεσαια ταξη κ να αναγκαζουν ανθρωπους να εργαζονται οσο κ οποτε γουσταρουν αυτοι,να τους πληρωνουν οσο γουσταρουν αυτοι, να απολυουν ανεξελεγκτα γιατι ετσι γουσταρουν γιατι δεν υπαρχει καποιος νομος που να τους παιρνει τα κεφαλια οταν παρανομουν. Γιατι κυρία Σαβοϊδακη επιβαλλετε στους εργαζομενους σας να δουλευουν 8 ωρες κ να πληρωνονται για 7? γιατι κα. Σαβοιδακη επιβαλλετε στους εργαζομενους σας να παιρνουν 4 ρεπο τον μηνα ενω η νομοθεσια οριζει 8 ρεπο τον μηνα? γιατι κα.Σαβοιδακη μετα απο υπαιτιοτητα της εταιριας λογω ελλειψης προσωπικου να χανουν εργαζομενοι 1 ή 2 ρεπο απο τα 4, γιατι τους πατε απο μαγαζι σε μαγαζι για να καλυπτουν τα κενα αλλων συναδελφων με αποτελεσμα να χανουν ρεπο αφου δεν εχετε καν το ηθος να τους τα πληρωσατε ουτε καν να μπορεσουν να τα παρουν τον επομενο μηνα???σας ειπε κανεις οτι προσλαβατε χαμαλιδες -γαιδουρια-σκλαβους για να δουλεύουν   χωρις να τους πληρωνετε  το ημερομισθιο απο το ρεπο που τους κοψατε επειδή ετσι γουσταρετε για το οποιο ξεσκιστικαν να δουλεουν επι 8 ωρες ορθοστασια,κουβαλημα τελαρων,καθαρισμα,λαντζα,λογιστικες εργασιες και  να εξυπηρετουν τους πάντες και τα πάντα ταυτοχρονα!!! νομιζετε οτι ειμαστε ρομποτακια που δεν κουραζονται, που δεν γυριζουν σπιτι και  δεν μπορουν να συνερθουν απ’ τον πονο κ σφαδαζουν απ’ τη μεση τους και  τα ποδια τους?? σας ειπε κανεις οτι η μονη ασχολια μας πρεπει να ειναι η αφιερωση ολης μας της ζωης στον πλουτισμο σας και  οχι το να αφιερωνουμε και  λιγο χρονο στην οικογενεια μας??! γιατι κα.  Σαβοϊδακη αποφασισατε(παλι με το ετσι θελω) να κοψετε το 75% απο το ημερομισθιο για τους εργαζομενους που δουλευουν Κυριακη??? γιατι κα. Σαβοϊδακη δεν εχετε ενα προϋπολογισμο για καθε καταστημα σας, οπου θα μπορουν οι εργαζομενοι να εχουν τα εργαλεια που χρειαζονται για να κανουν τις δουλειες που εσεις απαιτείτε  να γινονται αντι να αγοραζουν οι εργαζομενοι ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ διαφορα υλικα του μαγαζιου για να κανουν οπως πρεπει την δουλεια τους??? μας περισσευουν κα  Σαβοϊδακη νομιζετε???? για βγειτε να ζησετε με 700 ευρω! και  εκει θα δω την μαγκια σας.!! κι αν   θελετε να ειστε ανθρωπος πανω απο ολα γιατι τα χρηματα δεν τα παιρνουμε στον ταφο μας. τα 150 ευρω που χανουν οι εργαζομενοι καθε μηνα και  σας τα ακουμπανε εμμεσα, (για να κανετε λουσατη ζωη γεματη μοστρα και δηθεν) τα εχουν αναγκη για να επιβιωσουν, να παρουν βασικα ειδη αναγκης….εσεις το πολυ πολυ αντι για 7 ημερες την εβδομαδα αστακο θα τρωτε 5 μερες!!! ξυπνηστε πριν σας ισοπεδωσει ολους η οργη που ακομα σιγοβραζει,  αλλα οταν ξεσπασει φροντιστε να μην ισοπεδωσει την ματαιοδοξια σας και  σας φερει ξανα στο μηδεν.
ΥΓ.       κα Σαβοϊδακη του χρονου αν νιωσετε ακομα πιο στριμωγμενη οικονομικα(και  δεν φτανουν τα χρηματα σας για χλιδατες διακοπες,ταξιδια κ ακριβα ρουχα) μπορειτε να μας πληρωνετε για 2 ημερες την εβδομαδα κ τις υπολοιπες να τις δουλευουμε χωρις πληρωμη,εξαλλου εμας μας περισσεουν”.
Αναγνώστης-Εργαζόμενος
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos
———————————————————————————————
Σχόλιο  cretanpatriot:
 
Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως απέναντι στους εργαζόμενους της παραπάνω εταιρείας είναι και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου!!! δια του προέδρου του, ο οποίος τις μέρες των απεργιών επισκέπετεται  ( με ”παπάκι” ) την εταιρεία για να εποπτεύσει  δήθεν και να ελέγξει κατά πόσον έχει επιτραπεί στους εργαζόμενους να απεργήσουν. Πολλές καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων απο το χώρο των εργαζόμενων στο κεντρικό κατάστημα στη ΒΙ.ΠΕ.Ηρακλείου, λένε πως ο κύριος αυτός αντί να στηρίξει τους  καταπιεσμένους υπαλλήλους της εταιρείας που δεν τολμούν ν’ απεργήσουν, παίρνει  έξτρα το “δωράκι” του, όπως λένε οι πληροφορίες μας κι εξαφανίζεται!!!  κι ‘etsi όλα μέλι - γάλα ….  Έτσι κινείται ο περιβόητος πράσινος συνδικαλισμός απο παλιά, αυτό εξ’ άλλου δεν μας εκπλήσσει. Τους ήλεγξε όμως ποτέ κανείς  το πόθεν έσχες τους??? Για να δούμε πως κι από πού τ’ απέκτησαν οι εργατοπατέρες του πράσινου κάμπου και της σοσιαλιστρικής ιδεολογίας, τα όσα έχουν αποκτήσει …
Επίσης οι καταγγελίες εργαζομένων που φτάνουν στο ιστολόγιό μας, ομιλούν και για προδοσία σε βάρος των εργαζόμενων στην παραπάνω εταιρεία εκ΄μέρους και του Προέδρου του Σωματείου Ζαχαροπλαστών Κρήτης του κ.  Δημήτρη Λαμπράκη,ο ποίος ειναι ένας “δωτός” πρόεδρος αφού εργάζεται και αμείβεται απ’ την παραπάνω εταιρεία, κάνοντας κι αυτός τα  στραβά μάτια”  γιά ότι αισχρό κι αντιεργατικό συμβαίνει στην εταιρεία Σαββοϊδάκη !!!
Εμείς θα περιμένουμε την επέμβαση του επίσημου κρατικού ελεγκτικού μηχανισμού (και όχι βέβαια του ντόπιου, -αυτό είναι  μέρος του προβλήματος),  διαφορετικά θα επανέλθουμε με πολύ περισσότερες αποκαλύψεις και  καταγγελίες.
 
ΤΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΔΙΚΑ  ΣΑΣ!!! 


μας το έστειλε το cretanpariot's blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου