Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Πρέπει να σχεδιάσουν τον ακριβή χρόνο της φυγής τους..

Με νέες δηλώσεις θέλησε να διανθίσει την πολιτική του καριέρα ο γνωστός Λοβέρδος, και ούτε λίγο, ούτε πολύ μας ανακοίνωσε πως ντράπηκε όταν μίλησε με συναδέλφους του υπουργούς του ΟΟΣΑ, στο πλαίσιο διυπουργικής σύσκεψης του οργανισμού, στο Παρίσι.
Κι εμείς ντρεπόμαστε κύριε Λοβέρδο για την ποιότητα των πολιτικών και των κυβερνήσεων που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε ένα τεράστιο «τα φάγαμε», ενώ δεν έχουν αμελήσει να μετατρέψουν την δημοκρατία σε καθεστωτική ολιγαρχία,
επικουρούμενη ξένων δυνάμεων και προστατευόμενη από ένα Σύνταγμα που οι ίδιοι με την πρώτη δοθείσα ευκαιρία έχουν βιάσει πολλάκις. Κι εμείς ντρεπόμαστε κύριε Λοβέρδο, που δεν μπορούμε να κοιταχτούμε στα μάτια και να σας στείλουμε στον αγύριστο ή… καλύτερα, να σας τοποθετήσουμε εκεί που όλοι οι εγκληματίες κατοικοεδρεύουν, στην φυλακή.
Στην συνέχεια «του λόγου της ντροπής», ο κύριος Λοβέρδος δεν δίστασε να ομολογήσει τα σχέδιά του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν τον ενδιαφέρει το παρελθόν (μήπως επειδή εκεί βρίσκεται το «τα φάγαμε»;), αλλά νοιάζεται μόνο για την φυγή στο μέλλον…! Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, ο κύριος Λοβέρδος δεν σκέφτεται πως θα αντιμετωπίσει τα χάλια της Υγείας στο παρόν, αλλά κάνει σχέδια για το μέλλον. Όσοι ζούνε σήμερα, αν πάθουν κάτι, αν χρειαστεί να νοσηλευτούν, μπορούν να πεθάνουν ελεύθερα…; Αυτό μας λέει ο κύριος Λοβέρδος;
Ή μήπως για άλλη «φυγή στο μέλλον» μιλάει ο υπουργός; Αν είναι το δεύτερο, το καταλαβαίνω, αφού αυτή πρέπει να είναι πλέον η μοναδική σκέψη των κυβερνώντων.
Πρέπει να σχεδιάσουν τον ακριβή χρόνο της φυγής τους. Της ασφαλούς φυγής τους, αφού εάν φύγουν ενωρίτερα θα «καρφωθούν» ως ένοχοι πράξεων που έβλαψαν τη χώρα, ενώ εάν δεν προλάβουν να φύγουν θα γνωρίσουν την λαϊκή ετυμηγορία… αυτοπροσώπως.
Έτσι, λοιπόν, κύριε Λοβέρδο μας. Κι εμείς ντρεπόμαστε για τα χάλια μας να σας αναδείξουμε στις θέσεις διαχείρισης αυτής της χώρας. Κι εμείς ντρεπόμαστε, αλλά που να το πούμε; Στον Χατζηνικολάου και τους τρεις καμπαλέρος του; Ή μήπως στον Μάκη τον «Δημοσιογράφο» και το βουβό σκηνικό του;
Οσο για την γνωστότατη «πολιτική πιπίλα» σας  περί του “δημοκρατία” που “ενισχύεται”, εγώ λέω μη την ενισχύετε άλλο. Αρκετά κάνατε μέχρι τώρα για την «ενίσχυσή» της.
Να συχωρεθούν τα ποθαμένα σας. Φτάνει μ’ αυτή τη δημοκρατία. Θα μας ξεκάνει όλους. Ενισχυμένη κιόλας; Ζωντανούς θα μας φάει.
Αλλαγές γίνονται δεκτές κύριε Λοβέρδο; Πάρτε, λοιπόν, πίσω αυτή τη δημοκρατία και δώστε μας μια άλλη. Αυτή δεν δουλεύει. Χαλασμένο μηχάνημα μας πουλήσατε. Και δεν αναγνωρίζετε την ύπαρξη της εγγύησης (βλ. Σύνταγμα).
Άστα κύριε Λοβέρδο. Άστα να πάνε και να μην έρθουν. Γιατί, αυτά που έρχονται δεν θα αρέσουν καθόλου, τόσο σε εσένα όσο και στην παρέα σου, που χωρίς καμία ντροπή έχετε παραδώσει μία ολόκληρη χώρα στα χέρια των οικονομικών τρομοκρατών, τοκογλύφων και άλλων…

Λοβέρδος κατά Λοβέρδου



Κωνσταντίνος
από ΝΕWS-GR.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου