Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ (έτσι απλά, γιατί τα πράγματα είναι απλά!).‏

Έτσι απλά, μας ξεπούλησαν, για να σώσουν τους ευρύπρωκτους ξεχειλωμένους πισινούς τους και τις αναίσχυντες σαπιοκοιλιές τους!
Έτσι απλά, ένας λαός ΠΩΛΕΙΤΑΙ, μια πατρίδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ένα έθνος ΠΩΛΕΙΤΑΙ, έτσι απλά! Γιατί αφήσαμε τους προδότες όλα αυτά τα χρόνια ατιμώρητους, γιατί επιτρέψαμε στη φυλή της αρπαχτής να είναι υπεράνω του νόμου, γιατί παραμυθιαστήκαμε με "εκσυγχρονισμούς" και "ισχυρές Ελλάδες", που ξέραμε ότι δεν υπήρχαν αλλά, στην ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τη νεοελληνική μιζέρια, τα δεχτήκαμε ως να ήταν πραγματικά!

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ

Έτσι απλά μας είπαν ότι θα πεινάσουμε:
Στα ύψη η ανεργία, έρχονται νέοι φόροι (για την πάρτη μας μόνο), ακριβότερο το πετρέλαιο θέρμανσης, ακριβότερη και η ΔΕΗ! Και έτσι απλά το προσπερνάνε, με την επόμενη είδηση συνήθως να αναφέρει το "πόσο ικανοποιημένη είναι η Τρόικα", δηλαδή οι διεθνείς νταβατζήδες, "από τις επιδόσεις μας".
Έτσι απλά μας αναγγέλλουν την υποδούλωσή μας, έτσι απλά οδηγούν τα νειάτα μας στη μετανάστευση ή στην εκπόρνευση! (Δείτε από απλή περιέργεια τις αγγελίες που ζητάνε κοπέλες για εργασία και θα καταλάβετε τι εννοώ... Όποιες αγγελίες, στην τύχη να κοιτάξετε...).
Έτσι απλά, χαμογελαστός και γεμάτος ικανοποίηση ο Παπανδρέου βεβαιώνει τη διεθνή κοινότητα ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει! Ποια Ελλάδα; Η Ελλάδα είναι οι Έλληνες, είναι ο λαός της και η Ελλάδα έχει ήδη χρεοκοπήσει!
Έτσι απλά και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μας ανακοίνωσε τη συνθηκολόγησή του, διότι "το μνημόνιο είναι μονόδρομος", όπως είπε έτσι απλά!
Και εμείς τους κοιτάμε, έτσι απλά, ως αποβλακωμένοι. Γιατί έχουμε πάθει καρασοκάρα από την επίθεση που έχουν εξαπολύσει εναντίον μας και από την προδοσία που μας σκάρωσαν εργατοπατέρες και πολιτικοί. Έτσι απλά, μας ξεπούλησαν, για να σώσουν τους ευρύπρωκτους ξεχειλωμένους πισινούς τους και τις αναίσχυντες σαπιοκοιλιές τους!
Έτσι απλά, ένας λαός ΠΩΛΕΙΤΑΙ, μια πατρίδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ένα έθνος ΠΩΛΕΙΤΑΙ, έτσι απλά! Γιατί αφήσαμε τους προδότες όλα αυτά τα χρόνια ατιμώρητους, γιατί επιτρέψαμε στη φυλή της αρπαχτής να είναι υπεράνω του νόμου, γιατί παραμυθιαστήκαμε με "εκσυγχρονισμούς" και "ισχυρές Ελλάδες", που ξέραμε ότι δεν υπήρχαν αλλά, στην ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τη νεοελληνική μιζέρια, τα δεχτήκαμε ως να ήταν πραγματικά!
Έτσι απλά, γιατί τα πράγματα είναι απλά, ξεχάσαμε ποιοι είμαστε και τώρα δεν ξέρουμε τι είμαστε! Είμαστε "στρέιτ", είμαστε "γκέι", είμαστε "μπάι"; Μπάι μπάι είμαστε, έτσι απλά!
Αλλά ακόμα και αυτή τη στιγμή μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω, αρκεί να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και, έτσι απλά, να ξεσηκωθούμε και να τους στείλουμε όλους στον αγύριστο!
Ένας δρόμος απομένει να ακολουθήσουμε και αυτός είναι η ανατροπή αυτής της κυβέρνησης - παρέας, που έτσι απλά μας εξαπάτησε και, πάλι έτσι απλά, να γκρεμίσουμε το σάπιο κόσμο τους, ακόμα και εάν κατά το γκρέμισμά του πέσει πάνω στα κεφάλια μας!
Μην αργείτε άλλο, μην περιμένετε άλλο! Ξεσηκωθείτε, εξεγερθείτε, κάντε επιτέλους την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ σας, έτσι απλά! Μεθαύριο, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, έχει απεργία η ΑΔΕΔΥ και έχει καλέσει συλλαλητήριο στις 11.30 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος. Να είμαστε όλοι εκεί και, έτσι απλά, ας τελειώνουμε μαζί τους!
Γιατί, εάν δεν το έχετε ακόμα καταλάβει, αυτοί έχουν ήδη "τελειώσει" μαζί μας, μας έχουν "τελειώσει" δηλαδή και αυτό είναι τόσο απλό, όσο γράφεται και ακούγεται. Μας έχουν ξεγράψει συμπατριώτες και σύντροφοι, μας έχουν ξεπουλήσει, μας έχουν υποθηκεύσει, μας έχουν υποδουλώσει! Δεν ξέρω τι σας λένε οι εργατοπατέρες και οι κομματικοί σας "ινστρούκτορες", αλλά για μια φορά στη ζωή σας κάντε αυτό που νιώθετε, έτσι απλά! Όλοι στους δρόμους και στο χέρι μας είναι εάν ο δρόμος θα ξαναγράψει ιστορία! Γιατί τα πράγματα είναι απλά!... 

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

3 σχόλια:

  1. Είμαι εδώ για να δηλώσω παρών.Ο καθένας μας το λιθαράκι του.Αντίσταση τώρα.Είναι βιαστές της νοημοσύνης μας,συστηματικά και κατ εξακολούθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pou einai o ypoti8emenos politismos ths Ellados pou oloi kamarwnoume pou einai oi gramatikoi ths,oi mousikoi,oi tragoudistes,oi "h8o"pioi ths kai oloi autoi pou lene me 8rasos pws pane mprosta auto ton topo me to ergo tous giati den vgainoun stous dromous twra pou tous xreiazetai o kosmos?. Malon mono ston lazopopoulo kseroun na phgainoun na kanoun tous maintanous kai na xeirokrotoun!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή