Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Κύριε Πρωθυπουργέ

Είναι φανερό ότι επιθυμούσατε διακαώς να αναλάβετε την διακυβέρνηση της χώρας .Ομοίως διακαώς θέλατε να αποδείξετε τις ικανότητες σας. Διό και τεχνηέντως αλλά άκομψα δοκιμάσατε να σβήσετε το οικονομικό παρελθόν της χώρας ώστε να φανεί η δική σας τροχιά ανάπτυξης.

Αυτό που μέχρι τώρα καταφέρατε είναι να κάψετε την χώρα ,σβήνοντας την από τον οικονομικό χάρτη φέρνοντας την δίχως ανάπτυξη στο τέλμα της πορείας της .


Εξηγούμαι αμέσως .Διακαώς διότι ουδείς σας υποχρέωσε να αναλάβετε την διακυβέρνηση μίας χώρας η οποία είχε οικονομικά προβλήματα και θέματα διαφθοράς. Άρα η εμμονή σας σε αυτό το εγχείρημα δείχνει διακαή πόθο.

Διακαώς επιθυμείτε την ανάδειξη σας ως εθνοσωτήρα [η λίστα αυτή της Ελλάδος αυξάνεται διαχρονικά ] αφού ευελπιστείτε ότι θα φέρνατε την χώρα στα πρόθυρα οικονομικής έκρηξης .Όμως η πραγματικότητα σας έπεισε για το αντίθετο αφού πρώτα σας υπέδειξε [πάντα για την πραγματικότητα ομιλώ] ότι ο καλός οικογενειάρχης δεν μαυρίζει το σπίτι του στους ξένους .


Αυτό που τώρα απομένει ,ελάχιστη προσφορά σας στον τόπο [αντί προσφορά θα έλεγα αποζημίωση ] θα ήταν η παράδοση της χώρας στους πολίτες της ώστε ως νέοι πυροσβέστες να αναλάβουν αυτόβουλα αλλά όχι άβουλα την ανόρθωση της χώρας από τα συντρίμμια της .
Επιτέλους κύριε Παπανδρέου, όχι όλοι οι φέροντες το επίθετο αυτό ήταν εθνικά ωφέλιμοι. Για την ακρίβεια μόνο ο παππούς σας ωφέλησε την χώρα και στην συνέχεια η αρνητική προσφορά του πατρός σας σχεδόν ισορρόπησε τα πράγματα αλλά εσείς κάνατε την διαφορά σε διαφθορά .

Εγκαταλείψατε την χαρτογράφηση και ασχοληθείτε με την υδατοσφαίριση ή άλλα αβλαβή για άλλους αθλήματα. Και το κανό εισέτι ,στα χέρια σας είναι επικίνδυνο για το περιβάλλον, αφού συνοδεύεστε από περιπολικό του λιμενικού το οποίο θα έπρεπε ισόχρονα να αποτρέπει την είσοδο στην χώρα έτερων θαυμαστών σας .

Αυτά και συγνώμη για το αιχμηρό του ύφους μου άλλα η διαβούλευση απέδειξε την βούλησή σας να διάγετε άνευ της νοήσεως των άλλων .

Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος 


από την eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου