Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Αλήθεια πόσοι απο εσας μπορείτε να ξεχασετε αυτα που σας χωριζουν απο εναν αλλον ανθρωπο;;

«φταίμε όλοι»! εντάξει φταίμε το ξέρουμε! Φταίμε για την ανοχή μας, φταίμε που πετάμε ευθυνες δεξια και αριστερα και δεν κραταμε ουτε μια για τον εαυτο μας και φταίμε γιατί δεν βοηθήσαμε τις ομάδες πολιτών που συγκεντρώνονται για διαμαρτυριες.
Από την μέρα που μπήκε το ΔΝΤ στις ζωές μας εχουν γίνει πάρα πολλές διαμαρτυρίες απο απλούς πολίτες και το λέω με σιγουρια γιατί τους περισσότερους τους γνώρισα.
Ήμουν εκεί μαζί τους κι ας είχαμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, τρόπο ζωής, ιδεολογία και διαφορετικό τρόπο αντίληψης για όλα αυτα που γίνονται γύρω μας.
Αλλά είχαμε κοινά όλοι μαζί. Την αγάπη για τον τόπο που μένουμε. Το αγχος για το μέλλον μας και το αγχος για το μέλλον των παιδιών μας!
Σταματήστε να ταμπελάρετε οποιαδήποτε διαμαρτυρία γίνεται απο ανεξάρτητους ανθρώπους και «ρισκάρετε» να πάτε μια φορά, έστω να τους γνωρίσετε!!!!
Δεν γίνεται συνεχως να εχετε καποια δικαιολογία για οποια συγκέντρωση γίνεται διπλα σας βαζοντας μια ταμπελα και να ξεμπερδευεται! Ετσι δεν προκειται να γλυτωσουμε απο ολους αυτους. Οσο μενουμε απραγοι εις βαρος μας και μονο ειναι. Ανοιξτε το μαυλο σας και σκεφτειτε σοβαρα ποια θα ειναι η σταση σας.
Διαφορες ομαδες απλων πολιτων ειναι εξω συνεχως και ζητανε την υποστηριξη σου. Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι με ολους! Γιατί δεν γίνεται! ο καθένας απο εμας ειναι ξεχωριστός. Αν ημασταν ολοι ιδιοι ισως τα πραγματα να ηταν χειροτερα! Τις διαμαρτυρίες που πρέπει και επιβάλλεται να ταμπελάρετε ειναι των συνδικάτων γιατι φαίνεται οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.  Στις 28/10 γινεται αλλη μια συγκεντρωση στο συνταγμα. Το μονο που ζητανε τα παιδιά που το διοργανωνουν ειναι να εχουμε ολοι ενα πλακατ με την λεξη ΟΧΙ! Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφερει αν κρυβεται ‘κατι’ απο πισω και δεν θα το ψαξω απο τον υπολογιστη. Θα παω εκει να τους γνωρισω όταν έρθει η ώρα. Πάρτε τις οικογένειες σας και τους φίλους σας και ελάτε. Γιατί ποτε δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει αν δεν το προσπαθησουμε.
Σκεφτείτε το και πράξτε αναλογα ΟΛΟΙ. Αν δεν το κανετε (ΠΑΛΙ) καλα κανετε και ριχνετε ευθυνες στον εαυτο σας! Απλά αφηστε αυτους που αντιδρουν με οποιοδηποτε τροπο απεξω! Δεν φταινε να τους παρασυρετε μαζι σας στην μιζέρια.

Αλήθεια πόσοι απο εσας μπορείτε να ξεχασετε αυτα που σας χωριζουν απο εναν αλλον ανθρωπο;;
Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου