Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Aνέκδοτο !!!Πεθαίνει ένας πολιτικός (διαπρεπής, με πολυετή θητεία στον πολιτικό στίβο, γόνος Οικογένειας Πρωθυπουργών και λαοπλάνων ) και εκεί που έχει ανέβει στον πάνω κόσμο τον συναντάει ο Άγιος Πέτρος.-Διάλεξε που θέλεις να πας, του λέει Κόλαση ή παράδεισο?
-Τι να σου πω Αγιε Πέτρο, είμαι αναποφάσιστος, απαντάει ο πολιτικός
-Μην ανησυχείς λεει ο Αγιος Πέτρος.Θα σε στείλω για ένα εικοσιτετράωρο στην κόλαση και μετά θα σε στείλω για άλλο ένα στον παράδεισο. Μετα την ξενάγηση σου, αποφασίζεις.

Πάει λοιπόν ο πολιτικός στη κόλαση και βλέπει όλους τους πεθαμένους πολιτκούς να περνάνε ζωή και κότα.Με τη μουσική να βαράει λες και βρίσκονται σε beach party,,άλλοι έπαιζαν καζίνο, χαρτιά, blackjack με τον διάβολο άλλοι πιό πέρα είχαν ενα σωρο γυναίκες γύρω τους και κάναν όργια,άλλοι έπιναν άφθονο ποτό και κάπνιζαν ότι τους τραβούσε η όρεξη τους και γενικά έβλεπε να περνάνε ολοι ζάχαρη.Πότε πέρασε η μέρα δεν το κατάλαβε και τσουπ βρίσκεται στον παράδεισο.

Εκει από την άλλη, οι άρπες χαιδευαν τα αυτιά των παρεβρισκομένων με μελωδίες, πολλοί απο αυτούς έπιναν κόκκινο κρασί και άκουγαν κυρήγματα από τους αγίους για το σωστό δρόμο του θεού.Άλλοι κοινωνούσαν και μετά χαλάρωναν σε συνάξεις με τους αγγέλους.Τελοσπάντων χωρίς να το καταλάβει τελειωνεικαι αυτη η μέρα. Με από αυτες τις σύντομες ξεναγήσεις, τον ρωτά ο Αγιος Πέτρος που θελει να πάει.

-Κοίταξε του λέει ο πολιτικος.Καλά είναι στον παράδεισο,αγαλιάζει η ψυχή σου, περνάς ήσυχα καιευχάριστα αλλα πιστεύω στην κόλαση έχω περισσότερους γνωστούς και θα περάσω καλύτερα.
-Εντάξει του λέει ο Αγιος Πετρος και τον στέλνει. Κατεβαίνει λοιπόν κατω ο πολιτικός και τι να δει.ΌΛους τους πολιτικούς να είναι στα κάτεργα, η ζέστη να είναι αφόρητη και ο διάβολος από πάνω τους χωρίς οίκτο να τους βαράει με το μαστίγιο για να δουλεύουν ασταμάτητα. Τα βλέπει αυτά ο πολιτικός και γυρίζει προς τον διάβολο και του λέει.

-Καλά τι είναι όλα αυτα? Την προηγούμενη φορά που ήρθα ήταν όλα διαφορετικά.Τι έγινε εδω πέρα?
Αααα, του απαντάει ο διάβολος.Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία!! Τώρα μας ψήφισες!!


από ΠΥΡΓΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου