Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Tο βραβείο .... του ανοιχτοπάλαμου!!!

Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός

Η είδηση ….
Με την απονομή του πολιτικοκοινωνικού βραβείου Quadriga - το οποίο απονέμεται από το 2003 - στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ασχολείται άρθρο της Süddeutsche Zeitung του Μονάχου. Την ημέρα...

που οι Γερμανοί γιορτάζουν τα 20 χρόνια από την επανένωση, στις 3 Οκτωβρίου ο Παπανδρέου θα παραλάβει το βραβείο για τη «δύναμη της ειλικρίνειάς» του!!!!!

Ο σχολιασμός ….

Οφείλουμε να πούμε ότι αυτό το βραβείο ο κ. Παπανδρέου το παίρνει με το σπαθί του μια και φάνηκε απόλυτα συνεπής και ειλικρινής απέναντι στην κ. Μέρκελ!!!

Όπως είναι γνωστό οι καλοί μας φίλοι οι Γερμανοί (και όχι μόνο) ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη μας και για χάρη μας δανείστηκαν με 2% και 2,5% που εν συνεχεία μας έδωσαν για να σωθούμε.

Τώρα το ότι εμείς θα τα επιστρέψουμε με 5% και 6% αυτό είναι μια λεπτομέρεια που φαντάζει ασήμαντη μπροστά στην έννοια και την αγάπη τους για μας!!!

Κάνω έκκληση λοιπόν και προκειμένου να εκτιμήσουν ακόμα περισσότερο την φιλαλήθεια του πρωθυπουργού μας κάποιοι να μεταφράσουν στα Γερμανικά τις προεκλογικές του υποσχέσεις για να τις παίξουν σαν τρέιλερ πριν την συγκεκριμένη τελετή!!!

Εμείς πάντως εδώ στην Ελλάδα αναγνωρίζοντας τη «δύναμη της ειλικρίνειάς» και βιώνοντας τα αποτελέσματα της κυβέρνησης που ηγείται σε κάθε ευκαιρία που θα έχουμε θα τους απονέμουμε ομαδικά το βραβείο του ανοιχτοπάλαμου!!!!


πηγή http://ksipnistere.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου