Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!

 
Κάποιοι νομίζουν ότι εμείς είμαστε αγάλματα, δεν αντιδράμε και ότι αυτοί μπορούν να μας πηδάνε ανενόχλητοι!

Αυτό είναι το διακύβευμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του Νοεμβρίου. 

Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι οι πολίτεςΌχι με αποχή αλλά με συνειδητή ψήφο απέναντι σε αυτούς που νομίζουν πως θα ασελγούν στη χώρα, στο μέλλον των παιδιών μας αλλά και στην τσέπη μας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τα δικά τους θέλω.

Ας κατανοήσει ο καθένας από εμάς, πως δεν πρέπει να είμαστε απλά κάπου συνασπισμένοι και βολεμένοι αλλά να ορθώσουμε τη φωνή μας ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας, από όποιο μετερίζι μπορεί ο καθένας. Όχι με κραυγές και αλαλασμούς, συνθήματα και φασαρίες. 

Ήρεμα και πολιτισμένα να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν πως ο Έλληνας αγαπάει την πατρίδα του και θέλει να την δει επιτέλους ΣΥΓΧΡΟΝΗ. Όχι τριτοκοσμική. 

Έχουν καταντήσει την Ελλάδα έναν σπασμένο σωλήνα της ΕΥΔΑΠ που από παντού χάνει το πολύτιμο νερό και στη βρύση μας έρχονται παρά μόνο κάποιες σταγόνες νερό.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Διψάμε για επιτυχίες σε όλους τους τομείς και όχι για σφαλιάρες. Επειδή κάποιοι λίγοι κερδίζουν πολλά από αυτή την κατάσταση, κατάντησαν την Ελλάδα χώρα της καρπαζιάς.

Ας βρει ο καθένας μας εκείνο τον τρόπο που πιστεύει πως είναι ο καλύτερος, ώστε σε αυτές τις εκλογές να δώσουμε ένα γερό μάθημα σε όλους όσους μας πληγώνουν. Όχι στους ξένους αλλά στους δικούς μας ξερόλες.

ΠΕΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - M.Sc. 


Πηγή: http://exypno.blogspot.com/2010/09/blog-post_8098.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου