Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

''Λεφτά υπάρχουν''

Μαζί με τον πρωθυπουργό έρχονται στη Νέα Υόρκη, ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας και ο υφυπουργός Σπ. Κουβέλης (18 Σεπτ.). Την Δευτέρα (20 Σεπτ.) και ο υφυπουργός γιά Απόδημους, Δ. Δόλλης. Η αντιπροσωπεία, συνολικά, είναι 22-25 άτομα, χώρια οι της κρατικής Τηλεόρασης κ.ά... Θα μείνουν στο ξενοδοχείο ''Le Parker Méridien New York'' (119 West 56th Street, Manhattan), όπου οι τιμές κυμαίνονται από 725.28 ίσαμε 1,356.40 δολ., την βραδυά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του (αλλά, σίγουρα υπάρχει έκπτωση). Το συνολικό κόστος και αυτού του ταξιδιού (καύσιμα κλπ έξοδα αεροπλάνου, εισιτήρια γιά τους υπόλοιπους, ξενοδοχεία, Ουάσιγκτον, αυτοκίνητα, φαγητά κλπ - 6 ημέρες) εκτιμάται σε περίπου 600- 700,000 δολάρια. Ναι, σημαντικές γιά την Ελλάδα οι επαφές του πρωθυπουργού στον ΟΗΕ κι αλλού, αλλά και οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά -και δίνουν παράδειγμα- σε πολύ δύσκολους, γιά τον ελληνικό λαό, καιρούς.
- Τα έξοδα γιά τις ''φιλενάδες'' μελών της συνοδείας του GAP και τα ψώνια στα πολυτελή καταστήματα της 5ης λεωφόρου, όπως έγινε Μάρτιο και Ιούνιο 2010, πιστεύουμε θα πληρωθούν από τους ίδιους. (Γιά περισσότερες λεπτομέρειες, ρωτήστε τον σύμβουλο του GAP, τον κ. Ζιώγα)
- Λέτε, τα γνωστά παπαγαλάκια-''μαϊντανοί'', μεγαλο-ανταποκριτές και μη στις ΗΠΑ, να ερωτούν πάλι τους συνοδεύοντες τον πρωθυπουργό, ''τι γραμμή να περάσουμε κάτω'' (Ελλάδα);
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου