Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σοβαρή καταγγελία δημοσιογράφου της Φωκίδας..


Νόμιζα πως η δημοσιογραφία είναι ελέυθερη ...πως προστατεύεται αυτή η ελευθερία της συνταγματικά.....άλλου κράτους σύνταγμα διάβασα?

Καταγγελία  Ανακοίνωση Γαλαξία FM



Στις 21/6/2010 στις 10:00 το πρωί στον δημόσιο δρόμο που οδηγεί στις δεξαμενές ύδρευσης του Σερνικακίου .(Δημοτικό Διαμέρισμα της Άμφισσας) την ώρα που επιτελούσε το καθήκον της ενημέρωσης του λαού της Φωκίδας, για το μεγάλο θέμα της ύδρευσης του Σερνικακίου το οποίο για 10 ημέρες στερείτε του πολύτιμου νερού , υπάλληλος του δήμου Άμφισσας που συμμετείχε στο συνεργείο ύδρευσης που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί, επιτέθηκε και χτύπησε τον δημοσιογράφο και διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Γαλαξία FM 92,1 Χάρη Μαρκάτο.Του περιστατικού επιλήφθηκε αμέσως η αστυνομία. Κατατέθηκε μήνυση και πλέον το λόγο τον έχει η δικαιοσύνη.


Εκ της Δ/ΝΣΗΣ
Γαλαξίας FM 92,1

Ερευνα  σχετικα με το θεμα Υδρευση Σερνικακιου ( αναρτηση Αmfissapress ) 
Tuesday, 07 September 2010 08:44
Σχετικά με την ερευνά σας για το θέμα της ύδρευσης Σερνικακιου ,που ασχοληθήκατε πρόσφατα ,μπορώ να βοηθήσω στην ερευνά σας δίδοντας επίσημα και έγκαιρα
στοιχεία δεδομένου ότι είμαι ο ανάδοχος του έργου το όποιο κατασκευάστηκε το 2001-02 ( πριν εννέα χρόνια ).
Το έργο κατασκευάστηκε  με συγκεκριμένη χρηματοδότηση και έκπτωση 44% ,και δεν υπήρξε καμμία απολύτως  χρηματοδοτική υπέρβαση.
Αντιθέτως με πρωτοποριακό σύστημα για την εποχή ( το πρώτο έργο στην Φωκίδα ) κατασκευαστικέ με σύγχρονες σωλήνες ύδρευσης και συνδέσεις με Ηλεκτρικό σύστημα.
Για τις παροχές δε χρησιμοποιήθηκαν πρωτοποριακές   Σέλλες με κοπτικό  από άριστα υλικά ηλεγμένα κατ επανάληψη από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Κατασκευάστηκαν  συνολικά 6.000  χιλιόμετρα δικτύου και στα Δ.Δ. Α. Γεωργίου και Α. Κων/νου και περί τις  850 συνδέσεις χωρίς να έχει μέχρι σήμερα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω , όπως βέβαια θα γνωρίζεται, οτι μετά την ολοκλήρωση του έργου ,και τα επόμενα χρόνια έχουν γίνει πολλά έργα κυρίως  στο Σερνικακι με Aναπλάσεις
και διαφορές εκσκαφές που επηρεάζουν το δίκτυο, ακόμη συνεχώς γίνονται συνδέσεις στο δίκτυο για νέες παροχές με τις απαραίτητες εργασίες πολλές φορές από μη ειδικούς που
προκαλούν ζημιές στο κύριο αγωγό η στα σημεία συνδέσεων.
Όσο αφορά το θέμα του καλοκαιρινού προβλήματος η εργολαβία δεν εμπλέκεται σε κανένα απολύτως σημείο ,γιατί δεν εκτέλεσε καμία εργασία στις δεξαμενές ( δεν προβλεπόταν)
oυτε έχει καμία απολύτως σχέση με το ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ και τις συνδέσεις η ρυθμίσεις.
Στο σημείο αυτό η ανακοίνωση του Δήμου Άμφισσας καλύπτει απολύτως το θέμα.
Είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία που θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση του Θέματος σας.
Παρακαλώ να επισκεφτούμε μαζί όλο το έργο επί τόπου προς διευκρίνηση  όλων των προβλημάτων.
Υ.Γ.    Κατά την κατασκευή του έργου κάθε ήμερα και καθ όλη την διάρκεια κατασκευής του έργου όλες στις ώρες ,υπήρχε επιβλέπων μηχανικός από τον Δήμο.
Εσείς που ασχολείστε με θέματα  εργολαβιών θα αντιλαμβάνεστε ότι το γεγονός αυτό αποτελεί πρωτόγνωρο για τα ελληνικά κατασκευαστικά δρώμενα.
Ευχαριστω
ΗΛΙΑΣ  Β. ΞΗΡΟΣ
ΠΟΛ. ΜΗΧ. -  Ε.Δ.Ε.
ΤΗΛ. 2265023038
ixiro@tee.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ  ΔΗΜΟ ΆΜΦΙΣΣΑΣ
Με αφορμή την απάντηση του Δήμου της Άμφισσας και την δημοσίευσή της στο Amfissapress, ερχόμαστε να θυμίσουμε στον συντάκτη του δελτίου, ότι το έργο της ύδρευσης του Δ.Δ Σερνικακίου έγινε το 2001-2002,όχι πολλά χρόνια πριν…
Εκείνο το διάστημα δεν κατοικούσε στον τόπο αυτόν (φαίνεται). Εμείς όμως και κατοικούμε εδώ και μεγαλώσαμε τα παιδιά μας εδώ και μνήμη έχουμε…Καλό είναι να αφήσουνε τον δημοσιογράφο να κάνει την δουλειά του, άλλωστε ο βίος και η πολιτεία του καθενός μας καθώς και οι αγώνες του κρίνονται καθημερινά. Επί της ουσίας από τον Μάιο του 2010 γνωρίζεται το πρόβλημα, καθότι μπαλώσατε την τρύπα που ανοίχτηκε στο γεφυράκι από τον σπασμένο αγωγό χωρίς να τον επισκευάσετε. Έχει περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να γίνει τίποτα. Τι θέλετε δηλαδή; Να μην μιλάμε; Να μην βλέπουμε; Να μην ακούμε; ΕΛΕΟΣ!
Αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφία και το γεγονός ότι το νερό που τρέχει από τον σπασμένο αγωγό, βουλιάζει ξανά τον δρόμο και όχι μόνο σε αυτό το σημείο… Όσων αφορά τα γεγονότα στις 21-6-10 και τον προπηλακισμό  μου από υπάλληλο του δήμου Άμφισσας την ώρα που επιτελούσα το καθήκον μου, από εκεί και πέρα  έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη η οποία και θα κρίνει..
Χάρης Μαρκάτος
δημοσιογράφος διευθυντής
7-9-10 
ΥΓ:     Παραπομπές σε αρχεία (φωτο, ιστοσελίδες )
 

 Όλα μας αφορούν όλους.
Όποιος θέλει  να βοηθήσει μπορεί να απευθυνθεί σε εμάς στο e mail
isonomia-gia-olous@hotmail.com
  ή απευθείας στο http://www.galaxiasfm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου