Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.. ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ!

Γιάννης Πρεβενιός
Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία.Το Συμβούλιο Εφετών Αθήνας ήρε με βούλευμά του υπέρ τη ανακρίτριας τη διαφωνία που είχε ανακύψει ανάμεσα στην ίδια και τον αρμόδιο εισαγγελέα μετά την απολογία του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη για τον αν θα έπρεπε να κριθεί προσωρινά κρατούμενος ή όχι.
Έτσι ο κ. Τάσος Μαντέλης θα παραμείνει ...
ελεύθερος με καταβολή χρηματικής εγγύησης 200 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ο ίδιος υποστήριζε ότι επρόκειτο για χορηγίες που του είχαν προσφέρει η Siemens για την προεκλογική του εκστρατεία λόγο εκτίμησης στο πρόσωπό του.


Ο σχολιασμός …
Το διαβάσαμε και αυτό “χορηγίες λόγο εκτίμησης” θα τρελαθούμε τελείως σ’ αυτή την χώρα.

Δεν μας είπε όμως ο κ. Μαντέλης γιατί αυτές τις χορηγίες δεν τις δήλωσε εξ αρχής σαν εισόδημα και η Siemens σαν χορηγία;

Γιατί έπρεπε να φτάσει η υπόθεση σε δικαστική διεύρυνση για να αποκαλυφθεί η αλήθεια; Tη σόι εκτίμηση είναι αυτή και για ποιο λόγο στο πρόσωπο του κυρίου Μαντέλη; Το δούλεμα πάει σύννεφο και εδώ θα συμφωνήσω με την δημοσιογράφο κ. Σοφία Βούλτεψη την οποία άκουσα να λέει σε πρωινή εκπομπή ότι αν δεν προφυλακίζονται αυτοί που ομολογούν ότι τα πήραν φανταστείτε τι θα γίνει με αυτούς που δεν το παραδέχονται καν!!!

Όμως το πιο πιθανόν είναι για την εξέλιξη αυτή να ίσχυσε για τον κ. Μαντέλη η γνωστή παροιμία “Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία!!! ”πηγή     http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_9099.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου