Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Αίσχος το “έσχες” σας! Πότε το “πόθεν” σας;

από Vag
Ωραία. Μάθαμε το “έσχες” των πολιτικών μας, μάθαμε ποιος είναι ο πλουσιότερος και ποιος ο φτωχότερος από σας. Μπράβο! Και τώρα τι πρέπει να κάνουμε; Να σας συγχαρούμε για την ειλικρίνειά σας;
Αλήθεια πίστεψε κανείς ότι αυτά που δήλωσαν είναι αυτά που έχουν;; Εγώ πάντως ΟΧΙ !!! Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο “μισθός” του Πρωθυπουργού είναι 126.000 € και από αυτά τα 72.000 € είναι αφορολόγητα. Και ζει με αυτά!!
Από “άλλες πηγές” 500 € ;;; Είναι δυνατόν;; Τι είναι αυτές οι “άλλες πηγές“; Καλά, τόσοι “δημοσιογράφοι” τα είπαν και τα σχολίασαν, κανένας τους δεν είχε την απορία; Τέτοια ενημέρωση;; Έλεος.
Καλά εντάξει … να δεχτώ ότι αυτές είναι οι αμοιβές τους. Δεν είναι, αλλά να το δεχτώ. Αυτά τα ακίνητα, στόλοι αυτοκινήτων, σκάφη, καταθέσεις, από πού τα έχουν; Με ιδρώτα τα απέκτησαν … αλλά όχι τον δικό τους … των άλλων. Το δικό μας.
Αλήθεια, θα αναλάβει κανένας εφοριακός να ελέγξει αυτές τις δηλώσεις; Ποιος έχει τέτοια δύναμη να το κάνει; Και αν βρεθεί κάποιος, και ανακαλύψει ψευδή στοιχεία, θα τολμήσει να τα πει; Παρακαλώ  να μας ενημερώσετε κύριοι και κυρίες “δημοσιογράφοι” …. ειδικά κάποιοι που ισχυρίζονται ότι “τα λένε όλα και τα δείχνουνε όλα” στα δελτία τους.
Αίσχος το “έσχες” σας λοιπόν. Και πότε με το καλό το “πόθεν” σας;;; Όταν δεν θα υπάρχουμε; Γιατί σε λίγο δεν θα αντέχουμε άλλο. Εκτός … κι αν αποφασίσουμε ότι σε περίοδο “κρίσης”, όπως επικαλείστε, θα πρέπει να ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ οι περιουσίες σας… υπέρ της πατρίδας και υπέρ των αδυνάτων που τόσο υπερασπίζεστε κύριε Πρωθυπουργέ και κύριοι/κυρίες Βο(υ)λευτές !! Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι χάρη σε μας γίνατε αυτό που είστε. Φροντίστε λοιπόν όσο είναι καιρός να το αντιληφθείτε γιατί, όπως σας είπε και ο Πρωθυπουργός, …. “ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ” !!!


πηγή http://meapopsi.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου