Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν χρειάζεται να είμαστε πολλοί

Όλοι ξέρουμε τι παίζει, όλοι θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση, το
πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν. Δεν έχουν τη δύναμη, το

ψυχικό σθένος, το κουράγιο να πράξουν. Κι εμένα αν με πετύχαινε πριν 3 χρόνια που -λόγω συγκυριών- με καταπίεζα, δεν ήμουν ο εαυτός μου, δεν είχα ολόκληρη τη δύναμή μου, δεν υπήρχε περίπτωση να μπορώ να κάνω όσα κάνω!

Εδώ δεν μπορούσα να λύσω τα απλά καθημερινά μου προβλήματα, πού να άντεχα να ασχοληθώ με το πρόβλημα της χώρας (ο ίδιος άνθρωπος ήμουν και τότε, το ίδιο σωστή, το ίδιο άξια, το ίδιο συνειδητοποιημένη, αλλά δεν είχα την δύναμη). Αισθάνομαι απλά ότι είμαι τυχερή που μου έτυχε τώρα, τώρα που μπορώ να κάνω τα θέλω μου πράξη, να διεκδικήσω το δίκιο μου.
Σαν εμένα υπάρχουν κι άλλοι, όχι πολλοί αλλά αρκετοί, αρκετοί για να τους σταματήσουμε, απλά δεν γνωριζόμαστε.Με το mail αυτό αναζητώ τους έτοιμους, αυτούς που μπορούν να πράξουν. Το ζητούμενο είναι να μπούμε στη Βουλή.
Δεν χρειάζεται να γίνουμε "όλοι", δεν χρειάζεται να είμαστε πολλοί, 100 άνθρωποι αν μαζευτούμε, θα το καταφέρουμε.
Αν δεν μπορείς να συμμετάσχεις μην δηλώσεις συμμετοχή, απλά προώθησέ το για να βρεθούν αυτοί που μπορούν. Για να δηλώσεις έτοιμος γράψε στο mail μου: rokos@vivodinet.gr. Όταν μαζευτούμε θα θέσουμε την μέρα και την ώρα (άμεσα).
Εγώ είμαι ο ένας,

Στεφανία Λυγερού


το είδα εδώ http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_1291.html

1 σχόλιο: