Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Τι μας λέει τώρα αυτή η θεία......

Οι Έλληνες δεν είμαστε χαζοί σαν τους Αργεντινούς....είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Μεγάλου Κωνσταντίνου, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Δεν μας πιάνουν εμάς έτσι εύκολα κορόιδα. Εμείς είμαστε στην Ευρώπη, έχουμε ευρώ, έχουμε συμμάχους τους φίλους μας τους ευρωπαίους.

Οι ευρωπαίοι σύμμαχοί μας μας εξασφάλισαν τα σύνορα της χώρας μας.
Μας φέρανε μετανάστες για να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας
Μας έδωσαν όσα δάνεια θέλαμε για σπίτια, 4Χ4, ταξίδια, διακοποδάνεια.
Μας βοήθησαν οικονομικά για να γίνουμε άνθρωποι και να αγοράσουμε:
-Τα μεταχειρισμένα όπλα που είχαν για πέταμα
-Τα μεταχειρισμένα λεωφορεία, αστικά, τρένα που επίσης είχαν για πέταμα
Μας επιδότησαν για να κάνουμε έργα υποδομής δρόμους, γέφυρες, ολυμπιάδα.....και για να μην μας κουράσουν μας έστειλαν δικές τους εταιρίες να τα κάνουν.
Μας βοήθησαν επίσης στον τουρισμό. Αντί να μας κουράζουν τα καλοκαίρια οι φτωχοί γερμανοί-ιταλοί-άγγλοι τουρίστες που έψαχναν για φτηνές διακοπές τους έστειλαν στην τουρκία. Τώρα με το ευρώ μπορούμε και εμείς να κάνουμε φτηνές διακοπές στο εξωτερικό αντί να δώσουμε ένα 1500 στην Ελλάδα πάμε στην Τυνησία με 500.
Επίσης για να μην κουραζόμαστε διόρισαν τους μισούς Έλληνες στο δημόσιο και επιδότησαν τις Ελληνικές επιχειρήσεις να πάνε στην Βουλγαρία. Τους αγρότες τους επιδότησαν να πάρουν κάτι τρακτέρ σαν τεθωρακισμένα, με κλιματισμό, ηχοσυστήματα και ότι πιο σύγχρονο. Για να μην μπερδεύονται με διαφορετικά είδη καλλιέργειας τους έβαλαν όλους να σπέρνουν μπαμπάκια. Για να μην σκύβουμε να βγάζουμε πατάτες μας τις φέρνουν από την Αίγυπτο.
Μας είπαν ότι είμαστε πλούσιοι γιατί έχουμε πετρέλαια, χρυσό, ουράνιο αλλά επειδή εμείς δεν ξέρουμε πως μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε ...είπαν ότι θα το κάνουν αυτοί για μας (μην μας κουράσουν με χειρωνακτικές δουλειές)
Τελευταία μας απαλλάσσουν από προβληματικές ΔΕΚΟ να μην σπαταλάμε άδικα τα λεφτά μας. Μπορεί να μας στείλουν και δικούς τους πολίτες εδώ να δουλέψουν σε αυτές (για να μην κουραζόμαστε άδικα).
Οπότε κυρία μου ως άξιος απόγονος των Αρχαίων Ελλήνων δεν ανέχομαι τις παράλογες υποδείξεις σου από την χρεοκοπημένη μακρινή Αργεντινή. Αυτά τα λέτε από κακία και ζήλια επειδή δεν κάνατε σωστή διαχείριση και δεν είχατε άξιους πολιτικούς σαν τους δικούς μας.
Οι Έλληνες είναι οι πιο έξυπνοι απ' όλους
!!ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ!!

(Από σχόλιο ενός αναγνώστη του http://ksipnistere.blogspot.com/ απο άρθρο τους που είχα κρατησει)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου