Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

BBC, απόφαση του ΔΣ του για παραδειγματισμό ΕΡΤ και Κυβέρνησης Μνημονίου!!

Τα τέλη των Βρετανών τηλεθεατών για τη χρηματοδότηση του BBC θα παγώσουν τουλάχιστον μέχρι το 2012, ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο της δημόσιας βρετανικής ραδιοτηλεόρασης.


Η βρετανική κυβέρνηση αποδέχτηκε το πάγωμα για το επόμενο οικονομικό έτος (2011-12) αλλά το διοικητικό συμβούλιο του BBC πρότεινε να μην υπάρξει διαφοροποίηση στα τέλη για ένα επιπλέον χρόνο, δηλαδή μέχρι τον Μάρτιο του 2013.

Για το 2011-12 προβλεπόταν αύξηση των τελών κατά 2% και για το 2012-13 έως 2% επίσης, όμως το διοικητικό συμβούλιο θεώρησε ότι σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς ήταν απαραίτητο να προβεί σε μια χειρονομία καλής θέλησης.


Καλούνται οι δικοί μας φωστήρες της Κυβέρνησης του Μνημονίου και οι διοικούντες της ΕΡΤ να παραδειγματιστούν και τουλάχιστον να μειώσουν κατά 10% σε πρώτη φάση τα τέλη προς την δημόσια τηλεόραση, καθώς η χώρα μας και οι πολίτες της βρίσκονται σε πολύ ποιο δυσμενή οικονομική θέση από τη Βρετανία και τους πολίτες της.

Είναι πολύ απλό κύριε Υπουργέ: Μειώστε τους αργόμισθους συμβούλους, τις δαπάνες και τις χαμηλού επιπέδου εκπομπές της ΕΡΤ. Όλοι οι Έλληνες Πολίτες θα σας ευγνωμονούν!!!    

Πηγή: http://kanena2010.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου