Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Πάγκαλος: «Καπέλο σε μένα; Πολύ δύσκολο!»

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος με συνέντευξή του στη Real News προειδοποιεί ότι δεν μπορεί να του μπει κανείς «καπέλο» στον επικείμενο ανασχηματισμό, επιρρίπτει ευθύνες σε Κατσέλη και Μπιρμπίλη για την καθυστέρηση της ανάπτυξης, κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι διοικεί το κόμμα του με το πολιτικό προσωπικό της Πολιτικής Άνοιξης και χαρακτηρίζει ως «ελαφρό πολιτικό» τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε ερώτηση σχετικά με δημοσιεύματα που επιμένουν ότι ο Ραγκούσης «μπαίνει καπέλο» στον Πάγκαλο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απάντησε λέγοντας ότι « ο Γιάννης Ραγκούσης είναι πολύ καλός φίλος. Βεβαίως, με κανέναν τρόπο δεν υπάρχει η δυνατότητα να μου μπει ‘’καπέλο’’. Ξέρετε είναι εξαιρετικά δύσκολο. Μάλλον οι άλλοι θα πρέπει να ενοχλούνται καμιά φορά όταν πέφτει η σκιά μου και λόγω των διαστάσεων που έχει η σκιά μου, που είναι ανάλογη με τις διαστάσεις που έχω κι εγώ».
Αναφερόμενος επίσης στην καθυστέρηση της κυβέρνησης στον τομέα της ανάπτυξης ο κ. Πάγκαλος τονίζει ότι «ποτέ δεν είναι μόνο ένα υπουργείο που εγκρίνει ή απορρίπτει μια επένδυση. Συμβαίνει όμως σε δύο υπουργεία και αυτά είναι, κατά πρώτον, το υπουργείο Οικονομίας και κατά δεύτερον, το υπουργείο Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, ενδεχομένως και τριτευόντως θα μπορούσα να συμπεριλάβω και το υπουργείο Πολιτισμού, που έχει τις αρχαιολογικές διαδικασίες να κολάνε σε μερικά σχέδια. Γενικότερα, πρέπει να κάνουμε μια απλούστευση. Αλλά απλουστεύσεις έχουμε κάνει. Παρ’ όλα αυτά, αυτές οι ‘μαύρες τρύπες’ εξακολουθούν να παίζουν το ρόλο τους».
Ερωτηθείς σχετικά με το κόμμα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη και την προοπτική του απάντησε ότι «ο κ. Σαμαράς – όπως είπαν και διάφορα στελέχη της ΝΔ- στην πραγματικότητα προβάλει όλο το πολιτικό προσωπικό της πάλαι ποτέ Πολιτικής Άνοιξης, σπρώχνοντας την παράταξη προς την Ακροδεξιά. Έτσι, αφήνεται ένας χώρος στο Κέντρο, τον οποίο πιστεύω ότι η κ. Ντόρα Μπακογιάννη θα επιχειρήσει να διεμβολήσει.
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για τις κατηγορίες του κ. Τσίπρα ότι έχει βάλει τη χώρα στον «γύψο» ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας, ο οποίος αν δεν ήταν τόσο ελαφρώς ως πολιτικός, χρειαζόταν μια πολύ πιο ισχυρή αποδοκιμασία. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αισχρές και ανιστόρητες επιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ. Μας έχει παρομοιάσει με την κυβέρνηση Τσολάκογλου, που ήταν η κυβέρνηση της γερμανικής κατοχής και προφανώς η αναφορά στον ‘γύψο’ έχει σχέση με κάποιον παραλληλισμό με την χούντα. Θα του συνιστούσα να συνέλθει και να μαζευτεί».

από το ΠΟΝΤΙΚΙ

4 σχόλια:

  1. καλα ναι, Πάγκαλος, ο βαρύς πολιτικός...
    Βαρύς μ@λ@κ@ς ειναι αυτός και όλοι!
    Ζουμε σε μια απο τις πιο βαριές και δυσκίνητες -σε ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ- χώρες της Ευρώπης και μόνο για τα χειρότερα προετοιμαζόμαστε απο τη κυβέρνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα δηλαδή όταν θα μιλάμε για σοβαρούς πολιτικούς, θα έχουμε σαν προτυπο τον Πάγκαλο; Για πιο λόγο ακριβώς; Γιατί επιτηδευμένα χοντραίνει τη φωνή του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στείλτε το παντού!!!!!!

    Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!!





    Ψηφίστε ΟΛΟΙ!


    Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

    http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

    Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.
    Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει.
    GO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή