Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Γκάφα της ΕΛΑΣ με την 27χρονη κόρη “τρομοκράτισσας”;

Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, επικαλούμενο επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδιακής εισαγγελίας και αστυνομίας της Γερμανίας, διέψευσε πριν από λίγη ώρα τις φήμες ότι η 27χρονη συλληφθείσα Marie Fee Meyer είναι κόρη τρομοκράτισσας που καταζητείται για συμμετοχή στη RAF!!

Την πληροφορία διοχέτευαν κύκλο της ΕΛ.ΑΣ. την Παρασκευή σύμφωνα με τις οποίες ο πατέρας της σκοτώθηκε στη Βιέννη σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία και πως η μητέρα της Barbara Meyer είναι πρώην καταζητούμενη, καθώς ήταν μέλος της τρίτης γενιάς της ένοπλης οργάνωσης RAF στη Γερμανία που έδρασε από το 1982 έως το 1993.
Στο μεταξύ η αστυνομία είχε ήδη δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της 27χρονης Γερμανίδας υπηκόου MEYER FEE MARIE του WOLFGANG και της VARVARA.
Το γερμανικό πρακτορείο υποστηρίζει τώρα ότι ο πραγματικός πατέρας της 27χρονης ζει και μάλιστα επικοινώνησε μαζί τους και δήλωσε πως ονομάζεται Βόλφαν Μάγιερ.
Προσωρινά κρατούμενοι οι 4
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην Ε' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, οι τέσσερις νεαροί, που συνελήφθησαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, στην περιοχή του Βύρωνα.
Οι κατηγορούμενοι μετήχθησαν το μεσημέρι - κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να απολογηθούν για την επίθεση με γκαζάκια, τον περασμένο Οκτώβριο, σε όχημα της ΔΕΗ.
Στην επίθεση εκείνη συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ο 19χρονος φοιτητής Γιάννης Σκουλούδης, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του και προφυλακίστηκε.
Οι κατηγορούμενοι -τρεις 23χρονοι κι ένας 21χρονος- αρνήθηκαν να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και περιορίστηκαν στο να πουν ότι είναι αναρχικοί.
Όπως έγινε γνωστό, οι νεαροί ρωτήθηκαν μόνο για τις πράξεις που τους αποδίδονται σχετικά με την επίθεση στη Θεσσαλονίκη.
Αμέσως μετά την απολογίες τους, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε κλούβα της Αστυνομίας κι επέστρεψαν στην Αθήνα όπου τη Δευτέρα θα απολογηθούν στον ανακριτή Αθηνών για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
Μπροστά από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί αναρχικοί που φώναζαν συνθήματα αλληλεγγύης προς τους κατηγορούμενους.
 

από το newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου