Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η ελίτ τρέμει, η αστυνομία φυγαδεύει

Με αφορμή την επίθεση σε πολιτικό εκφράζω μια άποψη. Ακούω στη βουλή να μιλάνε για δημοκρατία και ότι τέτοιες επιθέσεις είναι πληγή στη δημοκρατία. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όσοι μέσα στο λόγο τους βάζουν τη σάλτσα της λέξης δημοκρατία είναι αυτοί που τη φοβούνται. Φυσικά και καμία δημοκρατία δεν υφίσταται με την έννοια που η λέξη δημοκρατία πραγματικά σημαίνει. Η δημοκρατία είναι εχθρός της ελίτ.

 
Το γεγονός του ξυλοδαρμού προς έναν συνάνθρωπό μας δεν είναι ωραίο και σαν θέαμα αλλά και σαν πράξη. Όμως η βία φέρνει βία. Η ελίτ είναι η πρώτη που εφαρμόζει βίαιες τακτικές προς το κοινωνικό σύνολο μη σεβόμενη τον φτωχό, τον αδύναμο και πάντα δημιουργώντας καταστάσεις που δημιουργούν ανθρώπους προς εκμετάλλευση και φτωχούς σε μορφωτικό επίπεδο πολίτες ώστε να είναι εύπλαστοι στη προπαγάνδα.

Άκουσα να φωνάζουν σήμερα πολιτικοί όπως ο Παπουτσής για κακοποίηση της δημοκρατίας. Η απάντηση είναι μια σε όλους αυτούς τους δημοκράτες, μεγαλοδημοσιογράφους και πολιτικούς. Όταν περπατήσετε στους δρόμους ανάμεσα στη κοινωνία χωρίς τη συνοδεία αστυνομίας χωρίς να τρέμετε και να φοβάστε ότι θα δεχτείτε το μένος και την οργή του λαού, τότε και μόνο τότε θα μπορείτε να ψυτοφωνάζετε ότι ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία.

Η νεολαία δεν οφείλει να πληρώσει κανένα οικονομικό παιχνίδι και δεν οφείλει να καταπιέζεται από καμία εξουσία με τόσο άδικο αντικειμενικά τρόπο. Δεν υπάρχει ούτε δικαιοσύνη, ούτε δημοκρατία, ούτε αξιοκρατία. Όσο η γλώσσα των πολιτικών παραμένει υποκριτικά ξύλινη και η σκέψη κολλημένη και κομματικά χρωματισμένη, τόσο και η ελπίδα μιας καλύτερης κοινωνίας θα γκρεμίζεται. 

Ο κόσμος αλλάζει.. 
 

3 σχόλια:

  1. ο ΛΑΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ... ΑΡΚΕΤΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΙΔΗ.ΞΥΠΝΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ~~~~~~. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή