Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Aπάντηση στο άρθρο που μας στεναχώρησε...

Eχουμε κάνει πολύ κόπο , έχουμε πάρει πολύ ρίσκο για να επιτρέψουμε να μας σαμποτάρουν τώρα..Δυστυχώς ο Έλληνας το χει στο αίμα του να αντιδρά εκεί που καλύτερα θα ήταν να μη μιλάει και να τρώει από την άλλη τα σκατά βουβός.
Όσοι ψάχνουν σε εμάς σενάρια διαπλοκής και ίντριγκας είναι βαθιά γελασμένοι και τζάμπα τρων το χρόνο τους.
Όσο εξωγήινο κι αν ακούγεται είμαστε "καθαροί" .
Σχετικά με το άρθρο που με στεναχώρησε...

1."Την Τετάρτη πήγα στο ραντεβού για τις υπογραφές.
Δεν μπόρεσα να γράψω κάτι σχετικό γι' αυτήν την κίνηση, παρότι την πίστεψα και την πιστεύω και ενώ έφερε αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά δεν είχα καρδιά να γράψω γι' αυτήν την διαμαρτυρία"
--Ναι ήταν εκεί , από τους πρώτους στο ραντεβού, κεφάτη ορεξάτη και με αρκετές υπογραφές στα χέρια της που μάζεψε με κόπο.
2."Παρόλα αυτά δεν είχα καρδιά να γράψω γι' αυτήν την διαμαρτυρία"
--Δεν ήταν διαμαρτυρία !!! λάθος κατάλαβε, ήταν ραντεβού για την κατάθεση των υπογραφών.
3.Όλα όσα μου έμειναν ήταν άσχημα.
--Δεν το άκουσα από κανέναν άλλο, λυπάμαι
4."Παρότι "τους είχαμε", παρότι δεν είχαν όπλο να μας αντιμετωπίσουν, παρότι το δίκιο ήταν όλο δικό μας, παρότι οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζαμε τα δικαιώματά μας και θέλαμε να τα διεκδικήσουμε.. φύγαμε!!! Οι υπεύθυνοι της κίνησης είπαν ας φύγουμε να μην τους φέρνουμε σε δύσκολη θέση!!!!!"
--Φύγαμε για να πάμε στη βουλή και να καταθέσουμε το αίτημα, όχι φύγαμε σκέτο.
Δεν επιδιώκαμε να διεκδικήσουμε κάποιο άλλο δικαίωμά μας εκεί. Αντιθέτως αν ανεβάζαμε τους τόνους όπως προσπάθησε η ίδια να κάνει , θα καταλήγαμε σε ένα αστυνομικό τμήμα για διατάραξη κοινής ησυχίας, αντίσταση κατά των αρχών κλπ.
Τρεις φορές της ζήτησα να σταματήσει να φωνάζει , καθώς δεν υπήρχε λόγος.
Αν ήρεμα και ήσυχα αντιμετωπίζαμε τις αστείες απαντήσεις των αστυνομικών , δε θα μπορούσαν να μας κάνουν τίποτα, όπως και έγινε.
5".Όταν μετά μάς όρισαν την διαδρομή την οποία πρέπει να ακολουθήσουμε (μας είπαν να φύγουμε από την πίσω μεριά σαν τους κλέφτες, για να μην προκαλέσουμε), ενώ πάλι δεν είχαν κανένα δικαίωμα, ενώ πάλι το δίκιο ήταν όλο με το μέρος μας, ελάχιστοι δεν υπακούσαμε. Οι υπεύθυνοι της κίνησης είπαν στον κόσμο τους να μην τους χαλάσουν το χατίρι και πήγαν από την πίσω μεριά!!!"
--Δεν πήγαμε εκεί για να προκαλέσουμε, αλλά για να καταθέσουμε ένα αίτημα.
Δε θα τα καταφέρναμε αν αντιστεκόμασταν. Το θέμα δεν ήταν να εκνευρίσουμε τους αστυνομικούς αλλά να φτάσουμε στο γραφείο του προέδρου.
6."Το κείμενο που έγραψα, το προτρεπτικό για συμμετοχή στην συγκεκριμένη κίνηση, το ανάρτησα και στην σελίδα μου στο facebook. Όπου κάποιος από τους οργανωτές μού έγραψε, ευχαριστούμε πολύ, αυτή είναι δική μας η κίνηση!!!!!!"
--Ε , εδώ τι να απαντήσω ? 35.000 άνθρωποι δεν είπαν κάτι τέτοιο...Δική μας κίνηση, για τι ???? Πήραμε κάτι από αυτό ? δόξα? χρήμα ? αναγνώριση ????
Σε πληροφορώ ότι μόνο χάσαμε προς το παρόν, χρήμα και πολύ ελεύθερο χρόνο.
Αναγνωρίσιμοι γίναμε μόνο στην ασφάλεια..
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=141909882523313&id=112585775449910#!/permalink.php?story_fbid=141909882523313&id=112585775449910
7"προθυμοποιήθηκα εγώ, δεν μου έδωσε σημασία, συνέχιζε να ερωτά αν θέλει να έρθει κάποιος από τους οργανωτές. Κανείς δεν ήθελε να πάει (!!). Καθώς δεν έβρισκε κανέναν πρόθυμο της το ξαναείπα και μου απαντάει: το ξέρω ότι μπορείς εσύ, θέλω όμως να πάμε εμείς!!!!!!!"
--Αμαρτία μου ναι (καταρχάς δεν είμαι υπέυθυνη της διοργάνωσης- δεν ήταν διοργάνωση !!! )
αλλά ήθελα να είναι μαζί μου τα παιδιά που τόσους μήνες πάλεψαν για αυτό, κι όχι κάποιος που δεν ήξερα ποιός είναι. Παρόλα αυτά, ήρθε μαζί μας και ρωτούσε άλλα πράγματα στην ασφάλεια , άσχετα με την κίνησή μας.
Δεν ήθελα να είναι κάποιος άγνωστος, δεν ήξερα τι μπορεί να κουβαλούσε μαζί του, σε τι κίνδυνο θα μπορούσε να μας βάλει αυτός ήταν ο λόγος.
8.Αν είναι δική τους η κίνηση εμείς γιατί να συμμετάσχουμε; Αν είναι μόνο αυτοί "εμείς", όσοι λοιποί στήριξαν την κίνησή ΤΟΥΣ τι ήμασταν;
--Ελπίζω να λάβεις 7.989 απαντήσεις σε αυτό .
9.Δεν ήθελα να προσπαθήσω γι' αυτούς. Ο μόνος λόγος που το έκανα ήταν επειδή ήθελα να πάρουν οι Ούννοι τα χαρτιά με το δικό μου όνομα μέσα.
--Εμείς όμως προσπαθήσαμε για σένα και θα συνεχίσουμε.
10.(Μπήκα τελικά, όχι επειδή μου το "επέτρεψαν", επειδή δεν ήθελε άλλος κανείς).
--Μπήκες γιατί προθυμοποιήθηκες πρώτη. Και γιατί είχες δικαίωμα να το κάνεις.
Ας μη τα αλλάζουμε όλα. Ας μη τα χαλάσουμε όλα
Κι ότι πρόβλημα έχεις, έλα να μας βρεις .
Όχι μηνύματα στα μπλογκς εδώ κι εκεί να μη μπορούμε να απαντήσουμε.
Είναι βρώμικος τρόπος.

απάντηση στο
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2010/11/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου