Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Σοκαριστικό !? «The Power of Veracity».....(η δύναμη της ειλικρίνειας) και τι δημοσίευαν οι Γερμανοί στις αρχές του χρόνου...

Το βραβείο «Κβαντρίγκα 2010» απονεμήθηκε στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου σε λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής στο κέντρο του Βερολίνου.
Ο κ. Παπανδρέου παρέλαβε το βραβείο «για λογαριασμό όλων των Ελλήνων» όπως είπε στην ομιλία του.
Ο κ. Παπανδρέου έδωσε έμφαση στις μεταρρυθμίσεις που έγιναν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, οι οποίες όπως είπε δεν είχαν γίνει επί πολλές γενεές. «Όλοι με ρωτούν, αν θα πετύχουμε και τους απαντάω: θα πετύχουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

Στην έκβαση των προσπαθειών που κάνει η χώρα για να αντιμετωπίσει τη δημοσιονομική της κρίση ο πρωθυπουργός έδωσε μάλιστα ευρύτερη διάσταση, σημειώνοντας ότι η επιτυχία της Ελλάδας θα είναι επιτυχία της Ευρώπης. 
Ακρως εγκωμιαστικά σχόλια για τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, αλλά και τη δημοσιονομική πορεία της Ελλάδας έκανε ο διοικητής της μεγάλης γερμανικής τραπεζας Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν.
Ο κ. Άκερμαν υπογράμμισε ότι «στην περίπτωση της Ελλάδας κινδύνευσε για πρώτη φορά μία οικονομία της ευρωζώνης να απωλέσει την εμπιστοσύνη των αγορών και την αξιοπιστία της «με απρόβλεπτες συνέπειες όχι μόνο για το μέλλον της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης ακόμη και πέραν των συνόρων της σε παγκόσμια κλίμακα».
Παράλληλα σημείωσε ότι ο κ. Παπανδρέου «αντιστάθηκε στο μεγάλο αριθμό διαμαρτυριών και στις εν μέρει βίαιες διαδηλώσεις» κατά του αυστηρού προγράμματος λιτότητας.
ο κ. Άκερμαν επισήμανε ότι με τη στάση του ο κ. Παπανδρέου απέδειξε ότι «οι πολίτες τιμούν την αλήθεια και την επιμονή».
τα παραπάνω είναι αποσπάσματα άρθρου δημοσιευμένου στο http://www.infoblog.gr/?p=32114
 τώρα πάρτε βαθιά αναπνοή...τα χάπια σας αν χρειάζεστε , καθήστε και δείτε τι έλεγαν οι Γερμανοί 
τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.....

πατήστε στα γράμματα για να διαβασετε...

Germans to Greeks: Sell the Acropolis, Parthenon, and Your Aegean Islands

 πατήστε να δείτε και φωτογραφικό υλικό...

The top 10 things Greece can sell to pay off its debt

και περαστικά μας...

εκτός αν προτιμάτε να τους αλλάξουμε τα σχέδια...



isonomia-gia-olous.blogspot

1 σχόλιο:

  1. Το 2011 του ετοιμαζουμε εμεις οι Ελληνες ενα αλλο βραβειο.. που θα το παραλαβει Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΑΣΜΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ" ΤΟΥ!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή