Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Οι Ισλανδοί είπαν όχι στους τοκογλύφους. Εμείς πότε;

Με ένα δημοψήφισμα που «έφτυσε» κυριολεκτικά κατάμουτρα το διεθνές νεοταξίτικο-μονεταριστικό-τοκογλυφικό-μαφιόζικο σύστημα,  ο Ισλανδικός λαός, είπε «όχι» σε ποσοστό 93,2% στη ληστρική συμφωνία που είχαν επιβάλει στην χώρα οι «σοσιαλδημοκράτες» που κυβερνούν την Ισλανδία, υποκύπτοντας στους Βρετανούς και Ολλανδούς τοκογλύφους.
Την ίδια ώρα, οι δικοί μας πολιτικοί νάνοι, επιμένουν να κρατούν τη χώρα δέσμια του ΔΝΤ  της ΕΚΤ και των διεθνών τοκογλύφων, παρασύροντάς της, ολοένα και περισσότερο στην φτώχεια, την εξαθλίωση και την απόγνωση.
Αν  αναλογισθούμε γιατί συνέβη αυτό, σε μια μικρή χώρα, η οποία χωρίς να οδηγηθεί σε περιπέτειες τύπου Αργεντινής, έδιωξε τα «κοράκια από την σκεπή του σπιτιού του», θα καταλήξουμε άμεσα στο συμπέρασμα πως, εκεί έχει ήδη αναπτυχθεί ένα βαθύτατα πατριωτικό-δημοκρατικό κίνημα, το οποίο αντιστέκεται πια σε όλη την πολιτική τάξη της Ισλανδίας, σοσιαλδημοκράτες και νεοφιλελεύθερους.
Είναι καιρός να γίνει το παράδειγμα του Ισλανδικού λαού και δική μας επιλογή, με την ενδυνάμωση του Πατριωτικού μας Κινήματος, που δεν ζητά την ψήφο κανενός, αλλά αγωνίζεται να πείσει τον ελληνικό λαό να καταλάβει, πως μόνο όταν πάρει την υπόθεσή του στα χέρια του, θα δει «Θεού πρόσωπο». Πως μόνο όταν απαλλαγούμε από το ανίκανο πολιτικό προσωπικό που κυβέρνησε και κυβερνά τη χώρα μας (συνεπικουρούμενο από τους βαστάζους του φυσικά), θα μπορέσουμε να δρομολογήσουμε όλες εκείνες τις μεταρρυθμίσεις που θα μας φέρουν πάλι πίσω στην Ελλάδα της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης, της ισονομίας και της ισοπολιτείας.
Οι Ισλανδοί μας έδειξαν τον δρόμο. Ας τον ακολουθήσουμε.

Μας το έστειλε: http://cretanpatriot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου