Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Αποκάλυψη>"Κωδικός Μιμή" για τη διάσωση Καναλαρχών-Εκδοτών και λοιπών σεσημασμένων!

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Πυκνώνουν οι πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση Παπανδρέου και προσωπικά τον πρωθυπουργό, με διαμεσολαβητή τον Τηλέμαχο Χυτήρη, να ετοιμάζει δίχτυ ασφαλείας για  φαληρισμένους  καναλάρχες  και εκδότες με άλλοθι την πολυφωνία, τη δημοκρατία κι απίδια μάντολες.
Ποιους; τους καναλάρχες και εκδότες που σερβίρουν σκουπίδια στους πολίτες  και τους ναρκώνουν με ηλιθιοδίνη.

Ποιους; Εκείνα τα σεσημασμένα τσογλάνια που απέκτησαν τεράστιες προσωπικές περιουσίες  με εκβιασμούς κάτω από το τραπέζι εξαιτίας των ΜΜΕ που έχουν στην κατοχή τους.
Τους πλέον παρακμιακούς απ αυτούς, έρχεται τώρα να τους διασώσει ο Παπανδρέου με τη βοήθεια του Τηλέμαχου Χυτήρη,- όπως έκαναν  ο  δειλός Καραμανλής και ο ανεξέλεγκτος Αλογοσκούφης,  με τα 28 δις στους Τραπεζίτες.
Ακούγεται ότι ο Παπανδρέου ετοιμάζει αντίστοιχο πακέτο διάσωσης για καναλάρχες και εκδότες!
Μιλάμε για πολύ ξιπασμένη χώρα, με τις πολιτικές ηγεσίες της να συμμετέχουν ενεργά στη διαχρονική  ενίσχυση της ολιγομελούς Μαφίας-παρακράτος που την κυβερνά.
Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί έγιναν ξαφνικά ΠΑΣΟΚ, μια και με άλλοθι το Μνημόνιο  δίνουν στους δημοσιογράφους μηνιάτικο 500 ευρώ –λιγότερα κι από την αμοιβή της Φιλιππινέζας που διατηρούν στις βίλες τους.
Εννοείται ότι τους αστυνομικούς –φρουρούς  τους πληρώνουν πολύ παραπάνω γιατί αυτοί αναλαμβάνουν το ιερό καθήκον να πηδάνε και τις  γυναίκες τους.
Σ αυτό το ξιπασμένο σχέδιο διάσωσης  Εκδοτών και Καναλαρχών κάποιοι από τους συνεργάτες του Χυτήρη, έχουν δώσει την ονομασία «Κωδικός Μιμή».
Κι αυτό γιατί ως γνωστόν ο Τηλέμαχος υπήρξε πρωτοπαλίκαρο της Δήμητρας Λιάνη, όταν εκείνη και οι μάγοι της, κυβερνούσαν το Μαξίμου και οι εκδότες  περνούσαν πρώτα από το αρχηγείο της για να δούνε τον Ανδρέα.
Αυτή είναι η διεφθαρμένη Ελλάδα του Σημίτη που είχε υπουργούς   τους Ακη Τσοχατζόπουλο και Γιάννο  Παπαντωνίου και δεν γνώριζε-κοτζάμ πρωθυπουργός- πως λειτουργούσαν στα υπουργεία τους.
Αυτή είναι η Ελλάδα του Κώστα Σημίτη, ο οποίος δειπνούσε με εκδότες και καναλάρχες στη «Ράτκα» και λίγο μετά οι καταχρεωμένες εταιρίες τους έμπαιναν, ως δια μαγείας στο Χρηματιστήριο, για να λεηλατήσουν τα λεφτά του μαλάκα επενδυτή.
Αυτή είναι η Ελλάδα του Καραμανλή που εξαιτίας του γεγονότος ότι έδωσε γη, ύδωρ και κάτι πιο "προσωπικό" στους εκδότες, τώρα ντρέπεται να βγει από το σπίτι του.
Αυτή είναι η Ελλάδα του Παπανδρέου, ο οποίος για κακή του τύχη επέλεξε να παραδώσει λευκούς στη κοινωνία τα καθάρματα της Siemens και να βγάλει από τη δεινή οικονομική θέση μια χούφτα εκδότες και καναλάρχες,  σε βάρος της νοημοσύνης, της αξιοπρέπειας και της αισθητικής μας.
Αυτός ο Παπανδρέου επιβιώνει επειδή ο Σαμαράς αποδεικνύεται καθημερινά  απρόσμενα ολίγιστος  ακόμη και στα μάτια των χαζοδεξιών.
Τη κάτσαμε τη βάρκα μαλάκα λαέ,  που καταπίνεις αμάσητες τις παπαριές τους…

2 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ - ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ - είναι σαν να τους ψηφίζεις ξανά μανά. ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ να τους έρθει ο ουρανός σφοντύλι, γιατί μόνο σε μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή