Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Η Εκκλησία θα αγοράσει με δάνειο μετοχές της Εθνικής Τράπεζας

Την συμμετοχή της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας αποφάσισε ομόφωνα χθες η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της.


Σκοπός της Εκκλησίας, που θα συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίο μέσω δανεισμού,  είναι να συμβάλλει στην προσπάθεια ανάπτυξης της χώρας και να διασφαλίσει το κοινωνικό της έργο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το δάνειο που θα λάβει η Εκκλησία είναι ύψους 27 εκατ. ευρώ και θα προέλθει από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Η Εκκλησία κατέχει 9.300.000 μετοχές της ΕΤΕ, 2.300.000 η μητρόπολη Ιωαννίνων και 300.000 μετοχές η μητρόπολη Ηλείας.

 από το star.gr
σχόλια ισονομίας...
1.Η αφορολόγητη εκκλησία..... μη ξεχνιόμαστε
2.για τη μισθοδοσία του κλήρου, το κράτος πληρώνει 237.120.000 ευρώ ετησίως 

3 σχόλια:

  1. 237.120.000 ευρώ ετησίως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΛΥΔΗΣ .. ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ...
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟ... ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΜΕ..
    http://www.you...tube.com/watch?v=yUMeXVv4FZ4
    ΒΛΑΣΤΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ .. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.. ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ... ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΩ ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ.. ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή