Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Της πουτ@ν@ς το κάγκελο στο Πασόκ με τις τελικές επιλογές των αντιπεριφερειαρχών στη Κρήτη…

Ο υποψήφιος  πασόκος περιφερειάρχης Στ. Αρναουτάκης, μίλησε !!!        Και είπε: υποψήφιος πασόκος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου,  ο  Ευριπίδης Κουκιαδάκης!
Μετά και την τελική του απόφαση ως προς τις θέσεις των πασόκων υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών στο πρόσωπο του Κουκιαδάκη, άρχισαν να ηχούν τα  όργανα και να χτυπούν τα τύμπανα του πράσινου εμφύλιου πολέμου στη Κρήτη….
Αμέσως  ακούστηκαν και οι πρώτες αγριοφωνάρες των θιγμένων πασόκων που περίμεναν μετά μεγάλης σιγουριάς την θέση  του αντιπεριφερειάρχη με πρώτο τον πολιτευτή Ηρακλείου  Γιάννη  Σκουλά και εν συνεχεία τον πρώην Νομάρχη Δημ. Σαρρή και πάει λέγοντας  το πράμα …  Ομως, με δεδομένο πως ο κ.  Κουκιαδάκης  κατέβηκε  σαν αντάρτης απέναντι στο κόμμα του στις προηγούμενες νομαρχιακές εκλογές, αναμένεται να βγούν πολύ μεγάλα μαχαίρια και να δημοσιευτούν πολιτικές ειδήσεις και αποκαλύψεις που θα  αφορούν διαφόρων ειδών λαμογιές και κατηγορίες των εμπλεκόμενων μονομάχων, σύμφωνα και με τις απειλές ορισμένων …
Αυτά  είναι φίλοι και φίλες τα περιβόητα “πιστεύω” στις ιδεολογίες του σοσιαλισμού του κάθε πασόκου  πολιτευτή!  Κι εν τέλει υπάρχει σήμερα ιδεολογία? Δεν μιλάμε βέβαια  για σοσιαλισμό, γιατί θα γελάσουν και οι πεθαμένοι!
Αλλά δείτε τους πως κάνουν για την καρέκλα, δείτε τους πως σκοτώνονται για την “μαντζαδούρα”  για το προσωπικό τους συμφέρον δηλαδή!
Τα ίδια βέβαια θα συμβούν  και στους άλλους τρεις νομούς της Κρήτης.

Γι’ αυτό, στις 7  του Νοέμβρη μην τους ξεχάσετε να τους ανταμείψετε και με την βοήθεια των πέντε δακτύλων σας …
ο  “εξτρεμιστής”
Μας το έστειλε το :  http://cretanpatriot.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου