Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Όχι κ. Παπανδρέου. Δεν είμαστε διεφθαρμένοι


Αποκαλύφτηκε πλέον, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι ο πρωθυπουργός που ψάχναμε τόσες μέρες και που διέδιδε διεθνώς ότι η Ελλάδα είναι μια διαφθαρμένη χώρα, ήταν ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου.  Εμείς δεν γνωρίζουμε άλλον ηγέτη χώρας στην παγκόσμια ιστορία, που να χαρακτήριζε διεθνώς τη χώρα του διεφθαρμένη. Και μάλιστα τη χώρα που η ίδια μόλις τον είχε εκλέξει ηγέτη της! Αν είναι δυνατόν;;

Το τι ζημιά έκανε αυτό το πράγμα στη χώρα, το έχουν αναλύσει λεπτομερώς πολλοί άλλοι και δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε κι εμείς.

Μετά λοιπόν την αποκάλυψη αυτή, ξεκίνησαν διάφορα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ, τόσο στα ΜΜΕ όσο ακόμα και μέσα εδώ στο διαδίκτυο, να....
διαδίδουν εντελώς ανερυθρίαστα και προδοτικά για τη χώρα μας, διάφορα προπαγανδιστικά κλισέ του στυλ: «Αλήθεια είπε», «Περιμέναμε από το Γιώργο να το πει, γιατί δεν το ξέραμε;», «αφού είμαστε μπουρδέλο» κ.λ.π. Αυτά τα προπαγανδιστικά συνθήματα, από τα παπαγαλάκια του συστήματος, στόχο έχουν να αποδεχτούμε όλοι εμείς, οι απλοί καθημερινοί πολίτες, τις κατηγορίες του κ. Παπανδρέου για να σκύψουμε το κεφάλι και να ανεχτούμε αγόγγυστα τη συνέχιση της διακυβέρνησης Παπανδρέου και την εξαθλίωσή μας.

Ε, λοιπόν όχι.
Δεν γνωρίζουμε πόσοι από εσάς είστε διεφθαρμένοι και επομένως είστε διατεθειμένοι να ανέχεστε όσα ακούτε να σας κατηγορούν, αλλά εμείς δεν θα δεχτούμε ποτέ να αυτοεξευτελιζόμαστε ,  να αποδεχόμαστε και να υποβάλλουμε στον εαυτό μας ότι εμείς είμαστε διεφθαρμένοι, προκειμένου απλά και μόνο να κυβερνά ο κ. Παπανδρέου.

Το έχουμε ξαναπεί και το επαναλαμβάνουμε προς τον κ. Παπανδρέου, να αντιμετωπίσει, όσο ακόμα έχει τη δυνατότητα, γιατί πολύ σύντομα δεν θα την έχει, το πρόβλημα μέσα στο πολιτικό σύστημα στο οποίο ο ίδιος προΐσταται. Εξάλλου ήταν εκείνος που δήλωσε διεθνώς ότι η διαφθορά είναι συστημική από την κορυφή μέχρι τη βάση.
Ας ξεκινήσει λοιπόν από την κορυφή. Δεν έχει ακούσει ποτέ ότι το «ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»; Έτσι λέει αυτός εδώ ο «διεφθαρμένος» λαός.

Πάντως μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει να πειράζει καθόλου το πολιτικό σύστημα.  
Και τούτο γιατί, απλά λίγο αν το αγγίξει, αυτό θα καταρρεύσει, παρασύροντας μαζί του οικογενειοκρατίες και άλλα φαινόμενα νεποτισμού και κληρονομικής «δημοκρατίας» που οδήγησαν τη χώρα εδώ που την οδήγησαν.
Ας τολμήσει λοιπόν!! Ιδού η Ρόδος…

το είδα στην προεδρική δημοκρατία

1 σχόλιο:

  1. Ο διακανονισμός που βγήκε για την εφορία που τόσο έχει διαλαληθεί ότι θα βοηθήσει την χώρα στο να εισπράξει τα χρέη των πολιτών αφορά μόνο σε χρέη άνω των 45000 ευρώ...
    Δλδ ένας άνθρωπος που οφείλει και θέλει να πληρώσει δεν μπορεί.
    Οι τόσο ξακουστές 45 δόσεις για ρύθμιση οφειλών...΄΄εχουν περιορισμό 1000 ευρώ ανα δόση!!!
    Δλδ αν κάποιος οφείλει 20000 θα ξεχρεώσει μόνο αν βρεί 1000 το μήνα!! Και φυσικά ποτέ δεν θα μπορέσει να κάνει 45 δόσεις!
    Αυτό δεν δείχνει διεφθαρμένη κυβέρνηση?
    Δεν είναι νόμος του Κου Παπανδρέου?
    Δίκιο έχει είναι διεφθαρμένος και το γνωρίζει και αυτός και οι 300, αλλά ήταν ανάγκη να το κάνεις βούκινο Γιωργάκη παιδί μου?
    Ακου 1000 ευρώ όριο...Γελάσαμε και πάλι με την στήριξη σας κε Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή