Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Πώς να αντιδράσουμε στον εμπαιγμό

Όλοι οι νόμοι είναι αναθεωρήσιμοι, και το εκμεταλλεύονται κατά βούληση. Μόνο ένας νόμος έχει πάντα, σε κάθε περίπτωση ισχύ...

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην υπακούσουμε στους νέους νόμους τους (σε κανέναν από δαύτους).
Πού θα στηρίξουμε την μη συμμόρφωσή μας: (με απλά λόγια) Όταν οι νόμοι δεν προάγουν αδιαμφισβήτητα τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, αν δεν είναι δίκαιοι, αν δεν προασπίζονται την ισότητα και την δημοκρατία, είναι καθήκον και υποχρέωση του πολίτη (επιβάλλεται) να μην τους εφαρμόσει.
(Με καθόλα νομικά λόγια): Είναι εντελώς νόμιμο να μην τους εφαρμόσει, υπακούοντας στο μη αναθεωρήσιμο άρθρο 1*Ι του Ελληνικού Συντάγματος που ορίζει ότι το πολίτευμα της χώρας είναι η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία*ΙΙ: «δεν μπορεί να είναι έγκυρος οποιοσδήποτε νόμος… αν έρχεται σε αντίθεση με το Ελληνικό Σύνταγμα και το πολίτευμα της Ελλάδας… το οποίο εκφράζει την λαϊκή κυριαρχία των Ελλήνων και του Ελληνικού έθνους… η οποία είναι απαραβίαστη, καθώς όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Ελληνικό λαό και υπάρχουν και ασκούνται υπέρ του Ελληνικού λαού όπως καθορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα».
Όσοι νόμοι αντιβαίνουν στο άρθρο 1 του Ελληνικού Συντάγματος είναι ΑΚΥΡΟΙ.


*Ι άρθρο 1, παρ. 3 του Ελληνικού Συντάγματος δεν είναι δυνατόν να αναθεωρηθεί γιατί αφορά τη βάση και τη μορφή του πολιτεύματος. Άρθρο 110, παρ. 1 του Ελληνικού Συντάγματος: «Οι διατάξεις του Συντάγματος υπόκειται σε αναθεώρηση, εκτός από εκείνες που καθορίζουν τη μορφή του πολιτεύματος ως Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία».
*ΙΙ άρθρο 1, παρ. 3 του Ελληνικού Συντάγματος «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα» (και ξανά) το Άρθρο 1 που αφορά την μορφή του Πολιτεύματος δεν είναι αναθεωρήσιμο.

Εμείς απλά ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ.
Αυτοί έχουν τις εξής επιλογές: ή να αλλάξουν και κατ’ ουσίαν το Σύνταγμα, αναθεωρώντας το άρθρο 1, ήτοι την μορφή του πολιτεύματος της Ελλάδας, ή να κάνουν δημοψήφισμα ΤΩΡΑ!!!!!

Στεφανία Λυγερού


Υ.Γ. Να σημειωθεί επίσης ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑ!!!! Όλοι όσοι κανονικά έπρεπε να είναι δικοί τους (για να τους τα φτιάξουν), οι δημόσιοι υπάλληλοι στο σύνολό τους δηλαδή (μαζί και οι αστυνομικοί), βάλλονται εξίσου. Ουσιαστικά δεν έχουν ΧΕΡΙΑ να τους φτιάξουν αυτά που διατάζουν. Εκτός αν βάλουν τους βουλευτές να μας κυνηγούν/επιβάλλουν τους νόμους τους (κάτι που θα ήταν πάρα πολύ καλό, για να δουλέψουν λίγο και οι «χωρίς λόγο ύπαρξης»).
ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ. Η ΠΡΑΞΗ Ή Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΘΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ.


http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_9625.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου