Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ!!!

ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ (ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΑ) ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η ΑΠΟΧΗ, ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΝΙΚΙΩΝ ΤΗΣ!


Άν και μια ψήφος σε οποιοδήποτε υποψήφιο, φαίνεται κι ως ένα βαθμό είναι έτσι, να νομιμοποιεί και να αποδέχεται το επαίσχυντο σχέδιο "Καλλικράτης", ωστόσο δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ηχηρής διαμαρτυρίας από την υπερψήφιση ακομμάτιστων υποψηφίων ή υποψηφίων εξωκοινοβουλευτικών κυρίως κομμάτων, αυστηρά αντιμνημονιακών και όχι γιαλαντζί τύπου Δημαρά, οι οποίοι να καταδικάζουν και να καταγγέλουν το επαίσχυντο σχέδιο "Καλλικράτης" στο σύνολό του!!!Αυτό συμβαίνει γιατί, όπως μου έλεγε πρώην υπουργός, ο πλέον έντιμος και μαχητής υπέρ της αναγνωρίσεως του λευκού ως εγκύρου, ουδέποτε το λευκό προσμετρήθηκε στα έγκυρα ψηφοδέλτια, παρά την προτροπή πρός τις τότε κυβερνήσεις, του σπουδαίου συνταγματολόγου Αριστόβουλου Μάνεση, όχι μόνον να προσμετράται το λευκό στα έγκυρα αλλά το ποσοστό του να έχει αντίκτυπο στη σύνθεση της βουλής, αφήνοντας
τα αντίστοιχα έδρανα κενά!!


Κατα μείζονα λόγο το άκυρο και η αποχή όχι μόνον δεν βλάπτουν αλλά συμφέρουν το υπάρχον πολιτικό σύστημα, διότι τα μεν άκυρα είναι προφανές ότι δεν προσμετρώνται, η δε αποχή μετατρέπει την οργή του κόσμου σε παθητική αντίσταση του καναπέ και επιτρέπει στους υπεύθυνους για τον διασυρμό και την εξαθλίωση της χώρας να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους!Το έλλειμα δημοκρατίας που υπάρχει είναι φανερό!

Ας δώσουμε το πιό ηχηρό χαστούκι στους δοσίλογους με ότι μέσον διαθέτουμε!

Να ψάξουμε πολύ και να στείλουμε στις περιφέρειες, αντιπάλους των μνημονιακών και εχθρούς του άθλιου σχεδίου "Καλλικράτης!

1 σχόλιο:

 1. Κανείς δεν λέει στον κόσμο τι να κανει όπου ΔΕΝ υπάρχουν ανεξάρτητοι υποψηφιοι.

  Η θα ψηφίσουν κόμματα του πολιτικού κατεστημενου που δεν ψήφισαν το μνημόνιο (π.χ. Ν.Δ. η οποία δεν καταφερε να είναι αυτή που θα το ψήφιζε) ή να ψηφίσουν άκυρο.

  Εγώ προτιμώ το δευτερο.

  Συμφωνώ ότι όπου υπάρχουν ανεξάρτητοι βουλευτές, θα πρέπει να ψηφισουμε αυτούς.

  Ανεξάρτητους όμως. Οχι μουφες τύπου Αλαβάνου (που τσαμπουκαλεύτηκε ότι θα απαγορεύσει την εισοδο στα κτίρια της Νομαρχίας στην Τρόικα!!!) ή άλλους τέτοιους καραγκιόζηδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή