Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Με αντίσκηνο στο Σύνταγμα οι πυροσβέστες

Όσες μέρες χρειαστεί θα μείνουν στο Σύνταγμα μόνιμοι και συμβασιούχοι πυροσβέστες που διαμαρτύρονται για τις περικοπές στο μισθό τους και τα πολλά κενά που έχει το Σώμα.

 
«Έχουμε φτάσε στο αμήν. Μας έχουν κόψει λεφτά και παράνομα μας έχουν παρακρατήσει μέρος του μισθού μας», τονίζει  ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών, Αρχιπυροσβεστών και Πυρονόμων Αττικής Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.
«Η Πολιτεία δεν δείχνει καμία ευαισθησία. Έχουμε 4.000 οργανικά κενά. Οι συνάδελφοί μας παίρνουν σύνταξη και κανείς δεν προσλαμβάνεται» είπε ο κ. Παναγιωτοκόπουλος ο οποίος επισήμανε και τις ελλείψεις σε υλικά αγαθά που έχει το Σώμα.
«Τόσα χρόνια ζητούσαμε να μας προμηθεύσουν τις απαραίτητες μάσκες για την κατάσβεση των πυρκαγιών και μας τις έδωσαν τώρα που έληξε η αντιπυρική περίοδος. Ούτε ρομπότ είμαστε, ούτε από ατσάλι», πρόσθεσε ο πρόεδρος.

από το tromaktiko  

4 σχόλια:

  1. Καταλαβαίνω ότι οι πυροσβέστες τω Αθηνών και της Θεσσαλονίκης παράγουν έργο.
    Οι υπόλοιποι που βρίσκονται ανά την Ελλάδα και το ξύνουν κανονικά και ολημερίς τι παραπονιούνται????
    Πότε έχετε δει δράση της πυροσβεστικής στην υπόλοιπη Ελλάδα???
    Μα για όνομα του θεού ρε παιδιά…… εδώ και χρόνια κυκλοφορεί ότι οι πυροσβέστες είναι οι καλύτεροι ταβλαδόροι…. Τυχαίο??? Δεν νομίζω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που δεν καίγεται η Ελλάδα καθημερινά από άκρη σε άκρη, για να εξασφαλίσουμε την 8ωρη καθημερινή εργασία των απανταχού πυροσβεστών. Όμως το να περιμένουμε ότι πρώτα πάρουμε φωτιά και μετά θα ψάξουμε για πυροσβέστες δεν νομίζω να είναι το ορθό... των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 15 Οκτωβρίου 2010 9:16 π.μ.
    Καλό θα είναι να είμαστε περισσότερο σοβαροί στα σχόλια μας και να μην προβάλουμε ότι βλακεία μας πετούν τα χουντοκάναλα, δηλαδή τι θα θέλαμε να είναι γεμάτα τα νοσοκομεία με αρρώστους και κακοπληρωμένους υπαλλήλους και γιατρούς ή άδεια και ας τους πληρώνουμε…
    Λίγη σοβαρότητα, ας μην γινόμαστε βασιλικότεροι του βασιλέως…
    kbibis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΨΥΧΗ... ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ..
    ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ..
    ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ..
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ...
    ...ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ?
    ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ????
    ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=yUMeXVv4FZ4

    ΑπάντησηΔιαγραφή