Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Απίστευτες εικόνες και επεισόδια

Ανοιχτή είναι πλέον η είσοδος της Ακρόπολης μετά την επιχείρηση των ΜΑΤ που απώθησαν εργαζόμενους και δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην πύλη του μνημείου.

Διμοιρία της Υπηρεσίας Μέτρων Τάξης περικύκλωσε τους καταληψίες καθώς μπήκε στον αρχαιολογικό χώρο κάνοντας έφοδο από την πλαϊνή πόρτα.


Οι άνδρες των ΥΜΕΤ στρίμωξαν τους συμβασιούχους ανάμεσα στις ασπίδες τους και τα κάγκελα της εισόδου ενώ ακολούθησαν συμπλοκές μέσα και έξω από τον αρχαιολογικό χώρο και χρήση χημικών.

Αυτήν την ώρα η είσοδος του χώρου είναι ανοιχτή αλλά δεν είναι δυνατή η διέλευση κανενός καθώς οι συμβασιούχοι παραμένουν από μέσα και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν μπλοκάρει την πόρτα.

Έξω από την είσοδο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες προχωρούν σε επιθέσεις κατά δημοσιογράφων και εργαζομένων.

από το newsbeast.gr

3 σχόλια:

  1. Ξένη περιουσία προστατεύουν οι άνθρωποι. Αααα δεν τα μάθατε !!! Τσ τσ τσ η Ακρόπολη ανήκει στους ξένους με ποιό δικαίωμα εμποδίζετε τους Γερμανούς να μπούν στον τόπο που τους ανήκει! Εσείς κκ συμβασιούχοι έχετε ορισθεί απλώς φύλακες τίποτε άλλο!!! Άκου κε θράσος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Γερμανοτσολιάδες του Παπανδρέου εισέβαλλαν και στην Ακρόπολη βεβηλώνοντας τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως. Έδειραν και τους δημοσιογράφους κάτω από τα φύλλα του δέντρου της ειρήνης. Είναι φανερό ότι τα τάγματα ασφαλείας επανήλθαν καθώς είναι έτοιμοι για όλα και αποφασισμένοι για όλα! Το 1944 ο παππούς σήκωσε την Γαλανόλευκη το 2010 ο εγγονός την παρέδωσε ξανά στους Γερμανούς. Ω καιροί Ω ήθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ακρόπολη είναι εθνικό μνημείο και ανήκει στους έλληνες και όποιος ξένος έχει την ευαισθησία να την επισκεφτεί έχει το ελεύθερο.
    Δεν είναι τσιφλίκι κανενός και ειδικά συμβασιούχων.
    Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να βεβηλώνει την ακρόπολη και να κατασκηνώνει εκεί επειδή έχει παράπονα από την κυβέρνηση σπιλώνοντας έτσι την ιστορία μας.
    3 εκατομμύρια γάλλοι βγήκαν στους δρόμους για τον Σαρκοζι. Ακούσατε πουθενά να έχουν εισβάλει στο μουσείο του Λούβρου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή