Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Πάνω από 15% το έλλειμμα!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του politicsnews.gr, ούτε η πρόσφατη αναθεώρηση του ελλείμματος προς τα πάνω πρόκειται ν'αποκαλύψει το πραγματικό μέγεθος του ελλείμματος.Η εγκατάσταση κλιμακίου της Eurostat έχει ως στόχο ν'αποδείξει τις υπόνειες των Ευρωπαίων πως το έλλειμμα βρίσκεται πάνω από το 15% και αγγίζει το 17%.


Αφού το έλλειμμα και επισήμως ανέβει στο 17%, τότε θα είναι "μονόδρομος" η λήψη νέων και επώδυνων μέτρων για την χώρα μας, ενώ η κυβέρνηση έχει ήδη διαπραγματευθεί την παραμονή του ΔΝΤ στην Ελλάδα έως το 2016. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Στρος-Καν πως "θα ληφθούν νέα μέτρα ανάλογα με το ύψος του ελλείμματος στην Ελλάδα" πιστοποιεί πως το έλλειμμα στη χώρα μας δεν είναι ούτε 15%.


Από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης απαντούν πως "δεν τίθεται ζήτημα και άλλης αύξησης του ελλείμματος", ενώ υπογραμμίζουν πως "σε καμία περίπτωση δεν θα ληφθούν νέα μέτρα". Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και η κυβέρνηση ετοιμάζει νέο πακέτο μέτρων μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.

το είδα στο politics news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου