Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Νεοέλληνα ΞΥΠΝΑ…

Νεοέλληνα σε σένα μιλώ ! Σε σένα που ανήκεις στην νέα γενιά , στην γενιά των εφτακοσίων ευρώ , στην γενιά που τα όνειρα σου δεν υπάρχουν γιατί κάποιοι στα κάνανε εφιάλτες......
Πότε θα ξυπνήσεις; Πότε θα βγεις απ τον λήθαργο , απ τον ύπνο που σου επιβάλουν ; Άραγε θέλεις να ξυπνήσεις;

Νομίζεις ότι γυρνώντας την πλάτη στα προβλήματα τα εξαφανίζεις κιόλας; Είσαι πολύ γελασμένος! Τα προβλήματα θα συνεχίζουν να υπάρχουν όσο δεν τα πολεμάς!
Και όταν θα ξυπνήσεις θα είναι πολύ αργά. Θα έχεις μια ζωή γεμάτη προβλήματα ,που θα γιγαντώνονται σαν άγρια κύματα και συ ανήμπορος να κολυμπάς.
Μην κάθεσαι έτσι. Βγες φώναξε, πολέμησε,διεκδίκησε το μέλλον σου !Αντιμετώπισε όλους αυτούς που σου στερούν το όνειρο.....
Σε βομβαρδίζουν με ψεύτικες υποσχέσεις, όλο λόγια, λόγια κ συ πρέπει να τους πιστεύεις.
Μην τους αφήνεις να ξεφτιλίζουν την γενιά μας άλλο . Δείξε ότι είσαι μαχητής διεκδικητής του ονείρου σου και όχι ένα μίζερο άβουλο, τηλεκατευθυνόμενο αντικείμενο.
Κλείσε τα αυτιά σου στις απατηλές τους υποσχέσεις μη τους ακούς άλλο , πάρε πρωτοβουλίες , κυνήγησε τα όνειρα σου .
Άρχισε να νοιάζεσαι πραγματικά για το αβέβαιο μέλλον που σου προτείνουν ,για τα όνειρα που σου στερούν. Πάλεψε για τα δικαιώματα σου .
Άσε στο περιθώριο όλα αυτά τα λαμόγια τους ψεύτες τους απατεώνες της πολιτικής
που τόσα και τόσα χρόνια σε καταδυναστεύουν. Αυτοί μας φέρανε σ’αυτή τη κατάσταση, στην εξαθλίωση, στην αβεβαιότητα στο αδιέξοδο.
Δείξε τους ότι είσαι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος, βγάλε τα συμπεράσματα σου, πίστεψε στις αξίες σου.
Βγες από τον όχλο, από το κοπάδι που κατευθύνουν, βγες μπροστά και φώναξε, πάλεψε και δίκασε όλους αυτούς που τόσα χρόνια σου στερούν όσα δικαιούσαι , όσα ονειρεύεσαι.
Επιτέλους νεοέλληνα ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις!

πηγή http://topsaxtiri.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου