Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ.....

Εσύ δεν ήσουν αυτός που σε κάθε στραβή που σου τύχαινε φώναζες «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε?», εσύ δεν ήσουν αυτός που μόλις κάποιος σε πείραζε απειλούσες « θα τους ------όλους», εσύ δεν ήσουν αυτός που κάποτε δεν δεχόσουν μύγα στο σπαθί σου?
Τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις πράξη ολ’ αυτά αλλά κάθεσαι και κλαίγεσαι στους φίλους σου για την κατάσταση που επικρατεί, γράφεις στα blogs δακρύβρεχτα κείμενα και καθώς άρχισαν τα μεσημεριανάδικα ρίχνεις και μια ματιά για να μάθεις κανα κουτσομπολιό και δεν σηκώνεις το τηλέφωνο γιατί νομίζεις πως είναι η εισπρακτική εταιρία της τράπεζας που σε δάνεισε για να το παίζεις τσάμπα μάγκας. Άσε να βγάλει το φίδι από την τρύπα κανένας άλλος και μετά το ξαναπαίζεις μάγκας .

Έλληνα πόρτο χαμπάρι το κόμμα που ψήφιζες τόσα χρόνια σε δούλευε κανονικότατα. Μαζί τα φάγατε σου φωνάζει ο Πάγκαλος και κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια κλεισμένος στο γραφείο σου μέχρι τις 10 το βράδυ για να πάρεις καμιά προαγωγή, κλεισμένος στο μαγαζάκι σου μπας και μπει κανένας πελάτης η βολεμένος στην καρέκλα της υπηρεσίας που σε διόρισε ο τοπικός βουλευτής.
Αν ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ η ΝΔ έμαθες πια ότι αυτοί με την πολιτική τους σε φέραν στο χείλος της καταστροφής, αν ψηφίζεις κόμματα της αριστεράς έμαθες πια πως κι αυτοί το ίδιο συνένοχοι είναι γιατί όλα τα ήξεραν και έκαναν τα στραβά μάτια, αν ψηφίζεις τα πιο μικρά κόμματα πάλι έμαθες πως το ίδιο χαζός με τους άλλους είσαι αφού ψηφίζεις τυχοδιώκτες και τέλος εσύ που ψηφίζεις ΛΑΟΣ γιατί δεν σε βόλεψε η ΝΔ να ξέρεις πως τα ληγμένα προκαλούν τέτοιου είδους παρενέργειες.
Ξύπνα Έλληνα η ζωή δεν είναι αυτή που σου δείχνει η τηλεόραση στα μεσημεριανάδικα και στις ειδήσεις με τα στημένα ρεπορτάζ, η ζωή είναι λίγο πιο έξω και σε περιμένει, προλαβαίνεις ακόμα. Δεν ξέρω αν οι φορτηγατζήδες έχουν δίκιο κι ούτε δίνω σημασία, δεν ξέρω αν εκεί στον Άγιο Παντελεήμονα είναι ρατσιστές όπως λένε στα κανάλια που κοιτάς, αυτό που ξέρω είναι πως τούτη τη στιγμή έχουν βγει στο δρόμο και αγωνίζονται για σένα, παράτησαν τις δουλειές τους και είναι εκεί έξω, κάντο κι εσύ τι περιμένεις?
Φεύγω τώρα πάω Σύνταγμα και σε περιμένω, αύριο θα σου πω πάλι από το ίδιο blog τι μας οδήγησε ως εδώ και για να μην μπερδευτείς θα υπογράφω ως SPEED.
• Και πες στον Πάγκαλο ότι επίσης μαζί παραδώσαμε τον Οτσαλάν στους φίλους μας τους τούρκους, μαζί είπαμε στους βατραχανθρώπους κατεβάστε την σημαία από τα Ίμια και πείτε πως την πήρε ο αέρας και τέλος μαζί κάναμε ρόμπα δεξιά και αριστερά τον σημερινό πρωθυπουργό όταν ήταν ακόμα υπουργός, αλλά εγώ δεν έχω 48 ακίνητα γιατί τα λεφτά που μου δώσε τα έπαιξα στα ζάρια ενώ αυτός είχε μυαλό και τα επένδυσε.

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

πηγή http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. πόσο δίκιο έχεις.
    δεν εξετάζω αν είχαν ή δεν είχαν δίκιο οι φορτηγατζήδες αλλά ήλπιζα πως κάτι θα γινόταν σήμερα, πως κάτι θα άλλαζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή