Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πλήρης ακύρωση Δικαιοσύνης. Η κυβέρνηση Παπανδρέου έδωσε εντολή στο δικαστικό σώμα να κρατήσουν τη γραμμή που αυτός έχει διατάξει, και αυτή είναι να πετάξουν όλους τους συμβασιούχους στον δρόμο...
Απορρίπτουν εργασιακά δικαιώματα για όλους τους συμβασιούχους, δικαιωματα που είχαν κατακτηθεί με αγώνες ετών και πολλών αιματοβαμένων αγώνων.Η εντολή που πήρε το ελληνικό δικαστικό Σώμα είναι να μην εξετάσουν καμια πρίπτωση εργαζομένου με σύμβαση έργου και να απορριφθούν όλες οι προτάσεις χωρίς καν να αξιολογηθούν.
Με αυτόν τον τρόπο καταλύεται το Σύνταγμα και οι νόμοι. Ουσιαστικά πρόκειται για καθαρό Πραξικόπημα αφού έχουμε χούντα με δικτάτορα της χώρας μας τον Παπανδρέου.
Είναι πρωτάκουστο...ο Πρωθυπουργός μιας χώρας να κατευθύνει τη δικαιοσύνη και να πετά κυριολεκτικά στο δρόμο παιδιά που εργάζονται για πενιχρούς μισθούς της τάξεως των 700ε σε δημόσιες υπηρεσίες και που βγάζουν όλη τη δουλειά των μονίμων οι οποίοι πηγαίνουν στην εργασία τους όποτε θέλουν χωρίς να τους ελέγχει κανείς και φορτώνουν τη δουλειά τους στα παιδιά αυτά.

Πετά στο δρόμο ανθρώπους που δουλεύουν χρόνια με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου με μπλοκ ΤΕΒΕ και μισθό 700 €, και την ίδια στιγμή βάζει από παράθυρα άτομα που δεν έχουν καμία ανάγκη, που απασχολούνται ταυτόχρονα σε 2 και 3 δουλειές, και που έχει γνωρίσει ο ίδιος ή η παρέα του στην πολυτελή και άρα άκρως προκλητική ζωή του.
Ντροπή και αίσχος για την Ελλάδα που ανεχεται τετοια κυβερνηση.

πηγή http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου