Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Έλληνες πρέπει κάτι να κάνουμε. Όλοι δηλώνουν αγανακτισμένοι αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα και όλοι παραμένουμε άπραγοι. Όλοι περιμένουμε να γίνει η αρχή για να ξεσηκωθούμε. Ποιός θα πάρει την πρωτοβουλία όμως? Τα συνδικάτα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Η ΓΕΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ παίζουν το πολιτικό τους παιχνίδι υποστήριξης της κυβέρνησης, αφού είναι μέρος της ίδιας κυβέρνησης.

Όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι αυτών των συνδικάτων σήμερα είναι βουλευτές και υπουργοί. Οι σημερινοί πρόεδροι προσδοκούν να γίνουν και αυτοί το ίδιο. Τα κόμματα το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα κερδίσουν περισσότερους ψήφους, όχι πως θα διώξουν αυτή την κατάπτυστη και υποταγμένη στο ΔΝΤ κυβέρνηση. Αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης αν θέλετε να διώξετε την κατοχή απ' την Ελλάδα κατεβείτε όλοι μαζί στο δρόμο για να φύγουν οι κατακτητές και αφήστε τα παχιά λόγια τα ακαταλαβίστικα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν πιστεύω ότι τα συνδικάτα και τα κόμματα θέλουν να βοηθήσουν-ξεσηκώσουν τον κόσμο. Οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν αυτό είναι οι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού. Έλληνα Μίκη κάνε την αρχή για να σε ευγνωμονεί όλη η Ελλάδα. Κάποτε στους 10 μικρούς Μήτσους έλεγες στον Τζίμη ''Αντιστάσου''. Έλληνα Λάκη Λαζόπουλε τράβα μπροστά. Κάντε κάτι, γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει τίποτα, θα τα ξεπουλήσουν όλα, σε λίγο θα τρώμε λαχανίδες. Η παγκόσμια διακυβέρνηση έρχεται και γρήγορα μάλιστα, όπως ευθαρσώς δήλωσε ο σημερινός πρωθυπουργός. Η κατοχική κυβέρνηση το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κόβει μισθούς και συντάξεις και να βάζει χαράτσι στο λαό και όχι στο κεφάλαιο. Τι έγινε με το πλαφόν στα καύσιμα? μόλις οι βενζινοπώλες πρότειναν πλαφόν και στην πηγή, δηλ. στα 2 διυλιστήρια, το πήραν πίσω για να μην θίξουν αυτούς που έχουν τόσα, όσα όλοι οι άλλοι Έλληνες. Θυμηθείτε τι έλεγε ο πρωθυπουργός, Το ΔΝΤ είναι καταστροφή, Η μείωση μισθών και συντάξεων είναι καταστροφή, το πάγωμα της ανάπτυξης είναι καταστροφή, μπράβο του, ειλικρινά συγχαρητήρια έπεσε μέσα 100%, επιβεβαιώνετε καθημερινά. Αυτά που υποστήριζε τα εφαρμόζει σήμερα και επιβεβαιώνεται. Απλώς εμείς πιστεύαμε όταν τα έλεγε ότι δεν θα τα κάνει, αλλά αυτός εννοούσε θα τα κάνω και θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.


Μίκη - Λάκη και άλλοι πολλοί ξεσηκώστε μας.

Y. Γ. Μην επιδοθείτε σε μικρότητες, γιατί διάλεξα αυτά τα δύο ονόματα. Αυτά μούρχονται στο μυαλό μου και γιατί αυτοί μιλάνε την ίδια γλώσσα. Σίγουρα υπάρχουν και πάρα πολλοί άλλοι, ας κινητοποιηθούν και οι άλλοι. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

πηγή  http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου