Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Και δεν αναφέρομαι στις κρατικές τράπεζες, οι οποίες δεν έχουν ως μέγιστη προτεραιότητα το ασύδοτο κέρδος, αλλά στις πολλές …ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ. Οι οποίες τα τελευταία χρόνια διέφθειραν τον Έλληνα πολίτη με τα γνωστά πλουσιοπάροχα δάνεια που του έδιναν: για να πάει διακοπές, να κάνει Χριστούγεννα, να κάνει Πάσχα, να αγοράσει μεγάλο αυτοκίνητο πέρα από τις δυνατότητές του – ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω τις υποθήκες σπιτιών, για να πάρουν Καγιέν οι Έλληνες!- να αγοράσει μεγαλύτερο σπίτι, μεγαλύτερο εξοχικό, να χρεωθεί με δεκάδες δωρεάν πιστωτικές κάρτες να να να…
Και όταν άρχισε ο Έλληνας πολίτης να μην πληρώνει το λογαριασμό, άρχισαν οι τραπεζίτες να ζητούν από το κράτος βοήθεια για να σωθούν τα… μπόνους τους!
Και το κράτος να τους δίνει τα πολύτιμα χρήματα- που πήρε δανεικά βάζοντας υποθήκη το μέλλον των παιδιών μας- τραβώντας τους πνιγμένους από τα μαλλιά κι εκείνοι να προσπαθούν να του κλέψουν και το…πορτοφόλι!!!
Να τους δίνει ο Έλληνας φορολογούμενος χρήματα και οι τραπεζίτες να αγοράζουν …ίδιες μετοχές!
Να στερούν την αγορά με ρευστό και να ζητούν μετά κι άλλη βοήθεια!
Και αντί το κράτος να ΑΓΟΡΑΣΕΙ τους γυμνοσάλιαγκες του κεφαλαίου και να δώσει ζεστό χρήμα στην αγορά, να εξακολουθεί σήμερα να ρίχνει ξανά νερό στον τρύπιο κουβά της απληστίας τους!
Το τεράστιο θράσος των οικονομικών πιθήκων είναι το μεγάλο πρόβλημα της οικονομίας μας.
Αλλά ποιος δημοσιογράφος και ποιο κανάλι θα βγει και θα πει την καθαρή αλήθεια στον ελληνικό λαό;
Αυτοί που εκλιπαρούν για μια ολοσέλιδη καταχώριση στην εφημερίδα τους και για ένα πλουσιοπάροχο τραπεζικό …μπρέικ στην τηλεοπτική εκπομπή τους;


πηγή http://taxalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου