Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ταχυφαγείον “τα φάγαμε μαζί”. Το μαγαζί για έξτρα λάρτζ γούστα.

Γράφει ο εξοργισμένος JZ
Έπειτα από το λεκτικό ξερατό σου, λιπαρέ διανοητή του σοσιαληστικού μπουλουκιού που περιοδεύει στη χώρα, έχουμε πλήρη κατάρευση των ιδεολογημάτων που τη στηρίζουν. Είναι σαφές πως δεν έχετε ιδεολογία, φθηνοσοφίσματα ψελίζετε καθώς πάσχετε από ιδεοληψία πως είστε εκφραστές της βούλησης του λαού. Μιλάμε για ψυχασθένεια κανονική.
Ξέρασες λοιπόν ως αντι-κάτι της κυβέρνησης πως, “μαζί τα φάγαμε”. Κατόπιν το εξειδίκευσες πως, όχι όλοι, αλλά λίγη σημασία έχει, αφού το μήνυμα εξεπέμφθη δυνατά κα καθαρά. Συλλογική ευθύνη ε Παγκαλάκο;

Χρόνια τώρα έβαζες εσύ και η παρέα σου τις ιδεοζυμώζουσες δημοσιογραφικές μύξες τύπου Βέλιου, Καμπουράκη, Σόμπολου, Στάη, Λοβέρδου, Τσαμτσίκα… που να θυμάμαι ολόκληρο κοπάδι… να φιλοσοφούν αγναντεύοντας από το κλαρί τους περί “συλλογικής ευθύνης”… “δεν είμαστε όλοι ίδιοι” και τα λοιπά που τους δίνατε σε σκονάκι.
Αφού λοιπόν πήραμε το οκέι σου θα σας βλέπουμε όλους το ίδιο. Ιδίως τους μόνιμους από το 1800 ένοικους του κτηρίου. Εσάς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κάθεστε στο σβέρκο μας από πάππου προς πάππου. Δικτατορία και τότε, δικτατορία και τώρα. Ελευθερία λόγου έχει μόνο η δική σας “γραμμή”. Λες και οι πολίτες ζουν σε μια Ελλάδα κι εσείς σε ένα προτεκτοράτο με το ίδιο όνομα. Λοιπόν, τέρμα και το παραμύθι με την ενοχοποίηση της “οικογενειακής ευθύνης”. Το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά και το αμερικανοθρεφτάρι κάτω από τον αμερικανοθρεμένο. Στον κυνισμό σου που λες, διακρίνονται άλλες μορφές διακυβέρνησης (το είπε και η Μπενάκη, μη βιαστείς να με μηνύσεις).
Λοιπόν τρισμέγιστε Πάνκγαλε, με αυτό που είπες, έχουμε πλέον κάθε δικαίωμα να ξεπεράσουμε κι εμείς οι ψηφοφόροι τα προσχήματα και τις ευγένειες. Κάποτε όταν σε βλέπαμε στο δρόμο σεβόμασταν το θεσμό στο πρόσωπό σου, αλλά τώρα που αποκάλυψες πως το αξίωμα σου το αγόρασες – και μάλλιστα “κοψοχρονιά” – δεν υπάρχει κανένας λόγος. Από εδώ και πέρα οι πολίτες έχουμε κάθε δικαίωμα να σας αποκαλούμε όλους – και τους 300 -αλήτες, αγύρτες, προδότες, σκουλήκια του κερατά, και θα εξηγηθώ γιατί όλους:
Όταν το είπες αυτό, δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ βολευτής από τους υπόλοιπους 299 να σε ξεσκίσει στο κλωτσίδι. ΕΝΑΣ μέσα στο κοτέτσι σας δεν αποδείχθηκε κόκορας. Ένας μέσα στα 300 πρόβατα δεν βρέθηκε ένα τσομπανόσκυλο και να σε πετάζει στο βόθρο, εκεί που ανοίκουν οι υβριστές του λαού. Ακόμα και οι επαναστάτες από αριστερά κάτι κλαψουρίσματα τους ξεφύγανε μη χάσουν τον κρατικό αριστερό μισθουλάκο τους. Λέω μέσα, επειδή έξω από τις γυάλες σας καραδοκεί το χαστούκι βολευτάκο.
Έλα σοσιαλιστή μου, όταν μαζεύεται ο κόσμος έξω από τη βουλή, βγες κα πες το ίδιο που είπες από το κλουβί σου… Κατάλαβες τώρα γιατί τη στάνη σας τη λέμε πια μπουρδέλο; Επειδή εκεί μαζεύεστε, εκεί δίνει η υπερατλαντική σας τσατσά το πρόγραμμα για το πως θα γαμήσετε το λαό. Εσείς κάνατε πορνείο το ναό της Δημοκρατίας… θα μου πεις ο ομογάλακτός σου ο Φορσιζονπαντρεμένος, ζει κάτω από τον Παρθενώνα και το μόνο που τον άγγιξε είναι το άρωμα της μίζας. Αναίσθητοι, χοντρόπετσοι, κίναιδοι.
Χρόνια τώρα σπονσοράρατε με λεφτά ζήμενς φράσεις όπως “κανείς δεν είναι περισσότερο πατριώτης”… Σώπα ρε Πάγκαλε! Λέτε όχι στη συλλογική ευθύνη, αλλά ναι στο συλλογικό ώφελος; Είσαι εσύ δηλαδή το ίδιο Πατριώτης με τον Ηλιάκη; Με το Σολωμού; Με τη γιαγιά μου μου κουβαλούσε σαράντα κιλά φορτίο πυρομαχικά στην Πίνδο με το χιόνι στο γόνατο; Πού είναι η Σημαία ρε Πάγκαλε; Την πήρε ο φίλος σου ο φούφουτος; Αυτά τα βλακώδη σοφίσματα πώς σκατά τα σκέφτεστε; Κάνατε μπρέϊν στόρμινγκ με το Ραγκούση και το Λαλιώτη; Επειδή αποκλείεται ο φυτευτός σας από το δυτικό υπερπέραν αρχηγός να συμβάλει σε διαδικασία σκέψης, αυτός σύμφωνα με τον Καρτέσιο είναι πτώμα (cogito ergo sum). Σαν κυβέρνηση είστε “χέσε ψηλά κι αγνάντευε”.
Όπως ήδη έχεις καταλάβει, οι εποχές αλλάξαν. Η βολευτική σας ασυλία ισχύει στα χαρτιά, αλλά αλεξίκλωτσοι δεν είστε. Οι μπάτσες το ίδιο πονάνε είτε είσαι φορέας βουλευτικής ασυλίας είτε όχι, κι επειδή από το πολύ “κοινοβουλευτικό” καθησιό έχετε μαλθακώσει εμφανώς, θα σας πονέσει περισσότερο. Μερικούς μάλλιστα θα πρέπει να σας κάνουν φορτοτική επειδή δεν σας σηκώνει ελικόπτερο.
Να σου πω λοιπόν κι εγώ μια καλημέρα επαναλαμβάνοντας αυτό που είπες μπαίνοντας στη Βουλή και το γράψαν οι κάμερες:
Δε γαμιέστε πρωΐ πρωΐ.


πηγή http://olympia.gr/

8 σχόλια:

  1. OLOI MAZI NA POUME OTI DEN GAMIOUNTE PROI PROI'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να ζήσεις παλικάρι μου να αγιασει το στόμα σου! τα είπες όλα!!!! να είσαι για πάντα καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να μας πεις κι εσυ ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ξεχασες απο που καταγεσαι? Ο παππους σου σε αναθρεψε με απεριοριστο φασισμο που μεσα στη μαλακια που σε δερνει το περασες για σοσιαλισμο,,,ΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις εκλογές θα φάνε μα θα φάνε ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nai re giwtades ola kala k to kraximo k ta skata alla pali tous idious 82 psifisete..opote..roufate k mi lete mono logia..praxeis xreiazontai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναχα μια αγκαλια να σας βάλω όλους μέσα. Να αγκαλιαστουμε και να τους στειλουμε όλους στο διάολο και να αρχίσουμε να φτιάχνουμε απο την αρχη.... Όνειρο ;
    Τομ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EIMAI AGANAKTIZMENOS DHMOMENOS APELPIZMENOS KAI GINOME EPHKINDHNOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή