Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Aίσχος και ντροπή κυρία Διαμαντοπούλου !!!!


3ο και 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των μαθητών και γονέων του 3ου και 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας μετά την συνάντηση της επιτροπής με τον Νομάρχη Ευβοίας Θανάση Μπουραντά. Η συνάντηση στην ουσία ήταν άκαρπη, αφού, όπως εξήγησε ο κος Μπουραντάς, είχε γίνει μια στατική μελέτη για το σχολείο πριν από καιρό και μόλις τώρα ήρθε το έγγραφο από τον ΟΕΚ το οποίο ζητά την αναστολή λειτουργίας του σχολείου.
Ωστόσο, οι προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι δύσκολη. Ο Νομάρχης είπε ότι τα παιδιά πρέπει να πάνε προς το παρόν σε απογευματινή βάρδια και στην συνέχεια, τον Ιανουάριο, όταν έρθουν κοντέϊνέρς από τον Ο.Ε.Κ να μεταφερθούν σε αυτά τα οποία θα έχουν στηθεί στο χώρο του τάγματος πεζοναυτών.
Το ζήτημα είναι ότι, τα παιδιά και οι γονείς μπαίνουν σε τεράστια ταλαιπωρία, καθώς είχαν ήδη κάνει τους προγραμματισμούς τους για τα φροντιστήρια και τις εξωσχολικές δραστηριότητες, οπότε δεν είναι δυνατόν να προσαρμοστούν εύκολα σε απογευματινή βάρδια. Παράλληλα, πρέπει να τονιστεί ότι, η τοποθέτηση των κοντέινερς η οποία τοποθετείται στον Γενάρη, δεν αποκλείεται να καθυστερήσει δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα. Ένας ακόμη προβληματισμός είναι εάν επισκευάζεται τελικά το κτήριο του σχολείου ή θα πρέπει να κατεδαφιστεί και να χτιστεί από την αρχή. Αρκεί να υπενθυμίσουμε ότι, το 1981 το κτήριο είχε υποστεί τεράστιες ζημιές από τους σεισμούς, διέκοψε τότε την λειτουργία του και έγιναν κάποιες επισκευές. Ωστόσο, τονίστηκε και τότε ότι το κτίσμα είχε προβλήματα από την κατασκευή του.
Προς το παρόν οι γονείς και οι μαθητές βρίσκονται σε αναμονή μέχρι την Παρασκευή, οπότε η Νομαρχία θα έχει να δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση, και στην συνέχεια, όπως φαίνεται, θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις ζητώντας να δοθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα.

πηγη http://soropoulos.wordpress.com/

1 σχόλιο:

  1. Σιγά την ντροπή που θα νοιώσει η Αννούλα... Το παιδί της δεν έχει τέτοια προβλήματα με το σχολείο του. Μια χαρά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή