Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Να η διαφάνεια για τον τζογο

Μικρός Ήρωας

Η κυβέρνηση έχασε το παιχνίδι στη δημόσια διαβούλευση για τις προτάσεις της για τα τυχερά παιχνίδια. Σίγουρα δεν περίμενε να γράψουν τόσοι πολίτες ανατρέποντας τα επιχειρήματα της. Η αντίδραση της κοινής γνώμης επέβαλε μια αλλαγή στρατηγικής για να περάσει ένα νομοσχέδιο που απαιτεί το λόμπυ του τζόγου και έχει καταφέρει να το βάλει ως παράγραφο στο περίφημο μνημόνιο για τη "σωτηρία" της χώρας μας...
Για να αποφύγει λοιπόν περαιτέρω αντιδράσεις ο κ. Παπακωνσταντίνου κάλεσε όλους τους εμπλεκομένους φορείς σε συνάντηση στις 21 του Σεπτέμβρη για να συζητήσουν τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης όπως λέει.
 

Από τους εμπλεκομένους φορείς λείπει ο πιο βασικός: Η κοινωνία. Η κοινωνία που θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα αυτής της κυβερνητικής εμμονής να κάνει την Ελλάδα χώρα-καζινο και να αρπάξει και τα τελευταία ευρώ που έμειναν στην τσέπη των πολιτών.

Στην ημερίδα θα πάνε οι "ενδιαφερόμενοι" δηλαδή όσοι κινούν τόσα χρόνια τα νήματα στη σκιά για να ατυχούν την πολυπόθητη απελευθέρωση του τζόγου. Γιατί είναι πολλά τα λεφτά και όλοι θέλουν το μεριδιάκι τους.

Αυτή είναι η διαφάνεια και αυτός είναι ο σεβασμός στον πολίτη. Και εις ανώτερα για την Δημοκρατία μας.



Πηγή: http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_232.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου