Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

μια εύλογη απορία

Έχω ένα καταναλωτικό δάνειο και μία πιστωτική κάρτα των οποίων οι λογαριασμοί αυτή τη στιγμή είναι σε τρίμηνη καθυστέρηση . Δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα πίεσης καθημερινά και για τα δύο.
Σήμερα με κάλεσαν από τα κεντρικά - όπως είπαν - της τράπεζας και μου είπαν πως δε θα εκδόσουν νέο λογαριασμό για το μήνα Σεπτέμβριο, προκειμένου να με διευκολύνουν λόγω οικονομικής κρίσης...
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από αυτή την ξαφνική καλοσύνη ?
Ευχαριστώ



αναγνώστης

3 σχόλια:

  1. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΗΞΗΠΡΟΘΕΣΜΟΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΠΙΕΖΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ -ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ- ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Η ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΡΜΕΓΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΟΠΤΟΣ.
    -ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ,ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ.Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.
    -ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ (ΓΙΑ ΛΙΓΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ.
    Π.Χ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ.
    -ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΡΑΠΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.NA ΞΕΡΕΙΣ: ΧΑΡΤΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ-ΛΟΓΙΑ ΧΑΜΕΝΑ!
    -AN OΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.....ΑΛΛΑ Ο MAΛ.... Ο ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ...LARGE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου εξακολουθούσαν να πιστεύουν ότι είναι 100% οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, όχι ότι και μετά την επίσημη έναρξη του νομοσχέδιου δεν είναι, είναι σε έναν κάπως λιγότερο βαθμό, και προσπαθούν με κάθε αθέμιτο τρόπο να αποτρέψουν τον κόσμο από αυτό.
    Μην τα βάζεις κάτω, δεν σου κάνουν τίποτα, ενδιαφέρον θα είναι εάν επιβεβαίωσης ότι είναι η Eurobank.
    Έχω, 2 δάνεια, από άλλη τράπεζα, και τα δυο είναι απαιτητά στο σύνολο των ποσών αφού δεν πληρώνω πλέον τους τελευταίους μήνες, με εξώδικα, δηλαδή έχω περάσει στην «μαύρη λίστα» σαν πελάτης, αυτά είναι από κάρτες που έκλεισα της ίδιας τράπεζας. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ , πήραν τηλέφωνο σπίτι, μου έχουν βγάλει πιστωτική κάρτα, μια υπογραφή θέλουν και την ταυτότητα!!!!!!!!!!!!!!
    Χρειάζονται περαιτέρω σχόλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή