Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ, ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ, ΜΑΚΑΡΙΟΙ.

Γράφει ο Αντώνης Σμαριανός. (ένας λοβοτομημένος πολίτης)


Δηλαδή τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να σηκωθούμε απ' τους καναπέδες και να πάψουμε να είμαστε αποχαυνωμένα και λοβοτομημένα πρόβατα;
Κόψανε τις συντάξεις, στερώντας απ’ τα … «τιμημένα γηρατειά» μια στάλα αξιοπρέπειας και ανεκτής διαβίωσης.


Στραγγαλίσανε τους μισθούς. Εξαφάνισαν το 13ο και 14ο μισθό καθώς και τα επιδόματα.
Ανέβασαν στα ύψη τη φορολογία και όλους τους φορολογικούς δείκτες. Όπου νάναι θα πάει ο ΦΠΑ στο 30%. Μας βουλιάζουν στην ανεργία, (σε λίγο θα τρώμε ο ένας τον άλλο) και μας γυρνάνε εργασιακά στο 1910. Τα ενοικιαστήρια στα καταστήματα πλημμύρησαν όλη την Ελλάδα. Για να πάρουμε από τώρα και πέρα σύνταξη πρέπει να καταθέτουμε τα δικαιολογητικά μας στα τοπικά γραφεία …κηδειών. Μας δώσανε βορά στα νύχια και στα σαγόνια του ΔΝΤ που ετοιμάζει μεθοδικά τη χρεοκοπία μας και την άνευ όρων παράδοση μας στη συμμορία που λυμαίνεται ολόκληρο τον πλανήτη.. Ετοιμάζουν πογκρόμ χιλιάδων απολύσεων. Ξεπουλάνε την εθνική μας ταυτότητα και κυριαρχία. Μας φορέσανε τα εβραϊκά καπελάκια , καταργήσανε τις Εθνικές εορτές λόγω λέει …οικονομίας και πάνε να καταργήσουν ακόμη και τις παραγωγικές σχολές των ενόπλων δυνάμεων. Διαλύσανε την Παιδεία και τη παραδώσανε στις Δραγώνες και στις Διαμαντοπουλαίες για να την περιποιηθούνε …καταλλήλως. Χρεοκοπήσανε την Υγεία με δισεκατομμύρια και την πνίξανε στη διαφθορά, στην κλοπή, στη μίζα και στη ρεμούλα. Μας χρεοκοπήσανε όλοι τους και μας κατακλέβουνε ασύστολα τώρα και τριάντα χρόνια και όσοι σιγά-σιγά αποκαλύπτονται παραμένουν στο απυρόβλητο, ατιμώρητοι, ανέγγιχτοι και σε μια πρωτοφανή και προκλητική ασυλία. (Ίσως γιατί ξέρουν πολλά…) Πλημμύρησαν την Ελλάδα με λαμόγια , κουμπάρους, φίλους, συγγενείς ,κομματάρχες που επέπεσαν στα δημόσια ταμεία ως πεινασμένες ακρίδες. Δημιούργησαν of shore εταιρείες για να κάνουν αρπαχτές αλλά και για να κρύβουν τα κλοπιμαία και αναθρέψανε στις κομματικές τους οργανώσεις ποικιλώνυμα αρπαχτικά του δημόσιου πλούτου. Κι έχουν το αμέτρητο και απύθμενο θράσος , θράσος ενός εκατομμυρίου πιθήκων, να μας απειλούνε κι από πάνω με δημόσια λέει διαπόμπευση και φυλακή έτσι και μας ξεφύγει καμιά αποδειξούλα!!! 
Και εμείς εκεί: ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΝΕΥΡΩΜΕΝΟΙ, ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ,ΜΑΚΑΡΙΟΙ, ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΑΤΟΝΙΚΟΙ με γλαρωμένα τα μάτια σαν ηλίθιοι, σαν βόδια, βιδωμένοι στους καναπέδες, μαζικά θύματα της κυβερνητικής σοσιαλιστικής τάχα, προπαγανδιστικής ηρωίνης και της τηλεοπτικής κοκαΐνης των μεγαλοεργολάβων, των μεγαλοδημοσιογράφων και των υποτακτικών τους.

Καλά να μας κάνουν. Γιατί αύριο πάλι, θα συνωστιζόμαστε στα διάφορα πολιτικά γραφεία εκλιπαρώντας για μια θεσούλα, ή για ένα μικρορουσφέτι. Γιατί αύριο πάλι, θα γεμίζουμε τις πλατείες χειροκροτώντας τα ΘΑ, την κοροϊδία και το δούλεμα των πολιτικών λαμογίων. Γιατί αύριο πάλι, θα βγάζουμε τα μάτια ο ένας στον άλλο ανεμίζοντας τα γαλαζοπράσινα σημαιάκια, δικαιώνοντας για μια ακόμη φορά ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα του σύγχρονου Νεοέλληνα. 

ΤΟΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ ΤΟΥ….

πηγή  http://ksipnistere.blogspot.com/2010/08/blog-post_1361.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου