Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010

Ο νομοθέτης πρέπει να αναθεωρήσει....ο ανακριτής να αναθεωρηθεί !!Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 37χρονος παιδεραστής!Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή της Θεσσαλονίκης, ο 37χρονος που συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι επί δέκα χρόνια ασελγούσε σε μαθητές ηλικίας 13 έως 17 ετών. Κατά την....
απολογία του παραδέχθηκε μέρος των κατηγοριών που του αποδίδονται, ενώ υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά από καταγγελία 39χρονης γυναίκας - μητέρας ενός εκ των παθόντων - η οποία ισχυριζόταν ότι τον Ιανουάριο του 2009 ο 14χρονος - σήμερα - γιος της είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 37χρονο. Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο, η 39χρονη εντόπισε ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία του γιου της με τον 37χρονο.


Οι έρευνες οδήγησαν τους αστυνομικούς του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Τούμπας, όπου, το απόγευμα της Δευτέρας, ο δράστης επιχείρησε εκ νέου να έρθει σε επαφή με τον ανήλικο. Σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων.

Προανακριτικά ο 37χρονος ομολόγησε ότι τα ανήλικά θύματά του ανέρχονταν σε τουλάχιστον δέκα πέντε, τα όποια, όπως παραδέχθηκε, «ψάρευε» είτε μέσα από το Διαδίκτυο, είτε συχνάζοντας σε νεανικά στέκια.


  πηγή   http://www.agelioforos.gr/default.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου