Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Λίγη τσίπα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Το είχε δηλώσει συντετριμμένη και πλήρης κατανόησης, τον Μάϊο στο Mega Σαββατοκύριακο, η υπουργός κ. Κατσέλη. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων και για την δεινή οικονομική που βρίσκεται ο ελληνικός λαός και πως θα μπορέσουν οι συνταξιούχοι να αντιμετωπίσουν την επιβίωσή τους:

"Ξέρετε πως η κρίση πλήττει και την δική μου οικογένεια;. Εγώ και ο σύζυγός μου, πολιτικοί και οι δύο, χάνουμε 25.000 ευρώ το χρόνο."
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Πάγκαλος (το παχύδερμο της ελληνικής πολιτικής σκηνής), που απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με το ασφαλιστικό και τις περικοπές μισθών-συντάξεων, είπε :
"Πριν από τα μέτρα λιτότητας, ο μισθός μου βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδο του δημόσιου τομέα, 6.500 ευρώ τον μήνα. Τώρα, ο μισθός μου έχει μειωθεί κατά ¼, στα 4.800 ευρώ τον μήνα. Πρέπει να περιορίσω τη διάρκεια των διακοπών μου, και η γυναίκα και τα παιδιά μου έχουν δυσαρεστηθεί."

Έχετε επαφή με την πραγματικότητα ρε κοθόνια;Τι έσοδα έχετε κα Κατσέλη; 200.000 ευρώ;

Και για σας κ. Πάγκαλε, φυσικά και αντιλαμβανόμαστε την δυσχερή οικονομική σας κατάσταση. Τι θα λέγατε να κάνουμε κανένα έρανο "υπέρ των απόρων Υπουργών και Βουλευτών και υποψηφίων Δημάρχων (να ενισχυθεί και η σύζυγος που μαθαίνουμε θα είναι υποψήφια);

Πώς τολμάτε να συγκρίνεστε με τους φουκαράδες που θα είναι άνεργοι, συνταξιούχοι ή εργαζόμενοι των 500 ευρώ;

Γιατί προκαλείτε;

Ξέρετε πως περνάει η εβδομάδα σε οικογένειες ανέργων με παιδιά;

Γνωρίζετε τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν ακόμη και σε είδη πρώτης ανάγκης;

Έχετε ακούσει κάτι για ΤΣΙΠΑ ΡΕΕΕΕΕ;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

Πηγή: http://activistis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5236:2010-07-24-16-45-24&catid=72:-bloggers-&Itemid=102

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου