Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Το νέο Απαρτχάιντ στο Ισραήλ..!



Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η απόφαση ισραηλιτικού δικαστηρίου, που καταδίκασε με 18 μήνες φυλακή ένα Άραβα ισραηλινό πολίτη, που έκανε έρωτα με εβραία γυναίκα. Η γυναίκα έκανε έρωτα με τη θέλησή της, αλλά όταν μετά έμαθε πως αυτός με τον οποίο έκανε σεξ δεν ήταν εβραίος αλλά άραβας, τον μήνυσε για βιασμό και το δικαστήριο την δικαίωσε.

Η εβραία γυναίκα γνωρίστηκε ξαφνικά με τον νεαρό άραβα και μετά από λίγη ώρα έκανε παθιασμένο σεξ στα σκαλιά παρακείμενης πολυκατοικίας. Μετά λίγες μέρες και αφού δεν ξαναβρέθηκε μαζί του, έμαθε πως δεν ήταν εβραίος αλλά άραβας και τον μήνυσε για βιασμό, επειδή υποστήριξε πως αν ήξερε πως ήταν άραβας δεν θα έκανε σεξ μαζί του, αφού η ίδια έψαχνε να κάνει μια σοβαρή και ουσιαστική σχέση με σκοπό τον γάμο!!...(εδώ κολλάνε φαίνεται και τα σκαλιά της παρακείμενης πολυκατοικίας!).

Το δικαστήριο αφού έθεσε τον 30χρονο άραβα σε κατ'οίκον περιορισμό για 2 χρόνια μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, στο τέλος τον καταδίκασε σε 18 μήνες φυλακή ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ!

Απ'ότι φαίνεται το κράτος του Ισραήλ αποτελεί το νέο Απαρτχάιντ της Νέας Εποχής, με τους χειρότερους και πιο επαρθείς ρατσιστικούς νόμους, από εποχής του Χίτλερ.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να υποχρεώσουν όλους τους ξένους στο Ισραήλ να φοράνε αστέρι στο πέτο για να ξεχωρίζουν από τους άρειους εβραίους πολίτες και ίσως να φέρουν και κάποιο τατουάζ για πιο σίγουρη αναγνώριση, ώστε να μην μπερδεύονται και οι αθώες κορασίδες της αρείας Φυλής, όταν ψάχνουν τον μέλλοντα άντρα τους στα σκαλιά της πολυκατοικίας....
Πηγή: http://apolitistosteki.blogspot.com/2010/07/blog-post_4971.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου