Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

δεν φαντάζεστε τη δύναμη έχετε στα χεριά σας

Αφού τα Μ.Μ.Ε. είναι δικά τους γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε το διαδίκτυο γιατί δεν συμφωνούν σε 5-10 κοινά κείμενα όλα τα blog , και να τα έχουν αναρτημένα όλοι για να μπορούν να το διαβάσουν χιλιάδες έλληνες απλά πράγματα. Και λυπάμαι που δεν το κάνουν Γιατί η πιο πολύ διαχειριστές τον blog έχουν σπουδάσει είναι μορφωμένη και νέοι άνθρωποι. Ας διορθώσουν τα λάθη μας
τα πραγματικά ανεξάρτητα και αδέσμευτα blogs πρέπει να ενωθείτε και να συμφωνήσετε εν όψη εκλογών σε κάποια κοινά σημεία, έτσι η δύναμη σας θα γίνει τεραστία. ο οχθρός είναι εδώ έχει όνομα Δ.Ν.Τ. Π.Α.Σ.Ο.Κ. Λ.Α.Ο.Σ. Ν.Δ. ας τους στείλουμε στο διάολο μπορούμε. η Ισλανδοί , η αργεντινοί τα κατάφεραν.. έχω διαβάσει της τελευταίες μέρες πάνω από 100 blog τα ιδία λέγονται και γράφονται σε όλα τα blog τίποτα δεν μας χωρίζει και ένα πρέπει να μας ενώσει όλους τους έλληνες , ότι

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος
Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.
Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Οφείλουμε απέναντι στα παιδιά μας, τους προγόνους και τους εαυτούς μας να αντιδράσουμε, πριν είναι πολύ αργά.
Ξεσηκώσετε τον κόσμο υποδεικνύοντας ένα σοβαρό τρόπο αντιμετώπισης. Ο κόσμος είναι μουδιασμένος και περιμένει μια κίνηση. Προσανατολιστείτε σε μια λύση και υπάρχουν πολλοί να την υποστηρίξουν.
η διανοούμενη η άνθρωποι των γραμμάτων κοιμούνται, που είναι η πνευματική πατέρες που είναι o πρόεδρος της δημοκρατίας ας κάνη μια δήλωση και ας παρατηθεί. που είναι ο αρχιεπίσκοπος, η εκκλησιά που είναι η πρυτάνεις πανεπιστημίων σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές που περνά ο Λάος και η πατρίδα μας. τη περιμένουν δεν βλέπουν που πάμε ? από πού περιμένουμε την καθοδήγηση από τον ψαρά ? τον γεωργό ? τον εργάτη ?
η Ισλανδοί μέσο διαδικτύου ξεκίνησαν και ξεσήκωσαν τον κόσμο κατάφεραν να διώξουν το Δ.Ν.Τ. και ξευτίλισαν όλους του πολιτικούς που ευθυνόταν για την χρεοκοπία της χώρας τους. Κάντε το και εσείς ας αφήσουμε της μικρό διαφορές η έλληνες μεταξύ μας δεν είναι ώρα για τέτοια ας ενωθούμε να διώξουμε της συμμορίες ξένες και ελληνικές και μετά θα τα βρούμε
δεν ξέρεται δεν φαντάζεστε τη δύναμη έχετε στα χεριά σας τα blog.. μπορείτε να γράψετε ιστορία με χρυσά γράμματα. τα όπλα τα έχετε στα χεριά σας, ο οχθρός ξέρεται ποιος είναι τη περιμένετε??
(για την αριστερά τη να πω με Παπαρήγα!!! και τσίμπα !!! ας ενωθούν και ας βάλουν την Κανέλλη πρόεδρο) εάν αναστηνότανε ένας πρόγονος μας από τον τάφο του και έβλεπε σε τη χάλια είμαστε σήμερα η έλληνες θα ξανάμπαινε αμέσως μέσα..
Ένας απελπισμένος Έλληνας
Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου